Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 210 (8434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Doru Acatrinei îi îndeamnă pe românii care nu sunt deciși să meargă la vot să se alăture programului AUR, „Reconstruim România”

Joi, 7 Septembrie 2023 (15:20:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele AUR Suceava, deputatul Doru Acatrinei, a transmis joi în cadrul unei conferințe de presă că această formațiune politică este pe un trend ascendent, având cea mai mare intenție de vot din partea românilor la nivel național. Doru Acatrinei a spus că un sondaj realizat de Insomar arată că AUR are 27% în intențiile de vot ale românilor, însă fără Diaspora, în timp ce PSD este cotat la 25%, iar PNL „este în cădere liberă”, cu 13%. „Există clar cea mai mare intenție de vot care a fost până în prezent pentru AUR. De aceea cei care sunteți încă pe gânduri și vă gândiți poate că nu suntem ceea ce vă doriți, vă rugăm să vă implicați și să veniți alături de noi și să constatăm împreună ceea ce putem să facem pentru România”, a spus Acatrinei.

Liderul AUR Suceava a precizat că apelul său este către românii care de obicei nu merg la vot și care acum ar putea să facă acest lucru pentru a sprijini această formațiune politică.

„Avem o mare problemă în România. Prezența la vot este constantă, de 30%. Ca să guvernăm o țară, un județ, un municipiu nu este necesară doar o prezență de vot de 30%. De exemplu, în Suceava primarul ajunge să fie ales cu doar 9% din voturile celor care au drept de vot efectiv. Și dacă alegem un primar cu doar 9.000 de voturi, cum putem spune că avem o alegere corectă? Nu îi condamnăm pe oamenii care nu vor să meargă la vot, dar acum suntem noi și vrem să fim altfel. Pur și simplu îi invităm pe toți să facă parte din ceea ce înseamnă programul de guvernare AUR, <Reconstruim România>”, a transmis Doru Acatrinei.

El a mai adăugat că procentul înregistrat de AUR în sondaje arată starea de neliniște care este în România, dar și faptul că timp de 33 de ani țara a fost condusă de „o guvernare ticăloasă”. „Timp de 33 de ani nu a fost o guvernare pentru români, ci a fost o guvernare constant pentru străini”, a încheiat Acatrinei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Doru Acatrinei îi îndeamnă pe românii care nu sunt deciși să meargă la vot să se alăture programului AUR, „Reconstruim România”.
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Doru Acatrinei îi îndeamnă pe românii care nu sunt deciși să meargă la vot să se alăture programului AUR, „Reconstruim România”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei