Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 179 (8403)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

O grupare de hoți care fura catalizatoare de mașini și motorină a fost destructurată

Miercuri, 2 August 2023 (11:30:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O grupare de hoți care fura catalizatoare de mașini, dar și carburant din rezervoare, în special motorină, a fost destructurată de polițiștii Secției Rurală 11 Pojorâta. În grupare erau cinci persoane, printre care și un minor, cu toții din Frasin. Hoții și-au început activitatea la începutul lunii mai și acționau câte doi sau trei, în echipe care se schimbau permanent. Aria de acțiune a grupării era mai vastă și a cuprins comunele Pojorâta, Iacobeni, Dorna Arini, precum și orașul Broșteni. Oamenii legii au realizat și un flagrant, ocazie cu care asupra hoților s-a descoperit o cantitate de 110 litri de motorină. Pentru realizarea acestui flagrant a fost nevoie de o colaborare între lucrătorii Poliției Orașului Gura Humorului, ai Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta și ai Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc. Pentru a documenta întreaga activitate, polițiștii au făcut și cinci percheziții la domiciliile suspecților. De la perchezițiile derulate s-au ridicat și mai multe bunuri, respectiv 3 autovehicule folosite pentru deplasare spre și dinspre locurile unde se derulau furturile, telefoane mobile, cartele SIM, articole de îmbrăcăminte, dar și diferite scule. La percheziții au participat lucrători ai Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta cu sprijinul colegilor de la Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Poliția Orașului Gura Humorului, al două grupe de luptători specializați din cadrul SAS și al unor cadre ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava – Detașamentul 7 Jandarmi Câmpulung Moldovenesc. Trei dintre hoți au primit mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile din partea unui magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, în timp ce un al patrulea a fost plasat sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O grupare de hoți care fura catalizatoare de mașini și motorină a fost destructurată.
 Vizualizări articol: 1382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O grupare de hoți care fura catalizatoare de mașini și motorină a fost destructurată5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei