Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 179 (8403)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Tarife mai mari pentru cei care vor să-și lase mașinile în parcarea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pasagerii Aeroportului ”Ștefan cel Mare” Suceava care vor să-și lase mașinile în parcarea din apropierea acestuia vor plăti mai mult după ce Consiliul Județean a aprobat în ultima ședință majorarea tarifelor. Potrivit inițiatorului proiectului de hotărâre, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, propunerea de modificare a taxelor de parcare pentru anul 2023 s-a făcut la solicitarea Aeroportului „Ștefan cel Mare”. În solicitarea conducerii aeroportului se precizează că această majorare a fost propusă luându-se în considerare creșterea traficului de pasageri datorită deschiderii unei baze operaționale a companiei Wizz Air și creșterea numărului de zboruri către noi destinații.

Taxele de parcare pentru prima și a doua oră se mențin la același nivel de 5 lei, iar pentru intervalul ce depășește a doua oră, taxa se majorează de la 1 leu la 2 lei, pentru fiecare oră. De asemenea, tariful pentru pierderea tichetului se majorează de la 300 la 400 de lei. Potrivit proiectului aprobat de Consiliul Județean, pentru parcarea aeroportului s-a introdus un abonament lunar destinat accesului individual pentru firmele partenere. Astfel, pentru societățile comerciale în cadrul regiei s-a introdus un abonament lunar de 100 de lei/nr. de înmatriculare, în timp ce pentru societățile care închiriază mașini, titulare de contract, abonamentul lunar este de 350 lei/permis acces parcare. Pentru firmele care închiriază mașini și nu sunt titulare de contract, abonamentul lunar este de 700 lei/permis acces parcare. Șoferii vor putea utiliza abonamentul conform specificațiilor din factură, respectiv zona parcării 3, perioada, seria sau numărul permisului de acces în parcare. Abonamentul se va plăti în avans, până în ultima zi a lunii în curs, pentru luna următoare.

În ședința deliberativului județean în care au fost aprobate noile tarife, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că acestea „sunt încă modeste” comparativ cu alte aeroporturi din țară. Gheorghe Flutur a precizat că în momentul de față parcarea aeroportului are 224 de locuri, iar în perioada următoare vor fi amenajate încă 200 de locuri de parcare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tarife mai mari pentru cei care vor să-și lase mașinile în parcarea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tarife mai mari pentru cei care vor să-și lase mașinile în parcarea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei