Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 118 (8342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dorin Goian a prefațat duelul cu CSM Râmnicu Sărat din semifinalele barajului pentru promovare

Marţi, 23 Mai 2023 (16:55:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Foresta va juca miercuri după-amiază, începând cu ora 18.00, în deplasare, cu CSM Râmnicu Sărat, manșa tur a semifinalei barajului pentru promovarea în Liga a II-a.

„Faptul că am ajuns în această postură este rodul muncii noastre de un an de zile. Am studiat adversarul atât pe viu, cât și în ședințele de analiză video, și pot spune că vom întâlni o echipă care primește greu gol, muncitoare și deosebit de agresivă, în special în confruntările de pe teren propriu. De asemenea, formația din Râmnicu Sărat are în componență 5-6 jucători de Liga a II-a, care pot face diferența. Cred că echipa buzoiană ne este superioară din punct de vedere tehnic, însă noi putem compensa prin atitudine și spiritul de luptă. Problema noastră este că am avut mulți jucători accidentați în această primăvară, fiind nevoiți să schimbăm constant 3-4 fotbaliști de la o etapă la alta. Este dificil să reintri în ritm atunci când se revine după accidentări și sper ca Filip, Chika, Ilie și mai ales Makongo să arate bine din punct de vedere fizic la ora partidei”, a declarat antrenorul Dorin Goian.

Principalul Forestei a mai spus că se așteaptă la două meciuri echilibrate.

„Astfel de confruntări, cu asemenea încărcătură, nu au niciodată o favorită certă. Cred că ambele echipe pornim cu șanse egale, diferența urmând să fie făcută de micile detalii. Mergem la Râmnicu Sărat cu încredere, hotărâți să scoatem un rezultat bun. Vor fi două meciuri echilibrate și sunt sigur că soarta calificării se va decide sâmbătă, cu începere de la ora 17.30, în jocul retur de pe Areni”, a concluzionat Dorin Goian.

În cazul în care va trece de CSM Râmnicu Sărat, Foresta va întâlni în finala barajului de promovare învingătoarea dintre Ceahlăul Piatra Neamț și Metalul Buzău, tot în dublă manșă, pe 3 și 7 iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorin Goian a prefațat duelul cu CSM Râmnicu Sărat din semifinalele barajului pentru promovare.
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dorin Goian a prefațat duelul cu CSM Râmnicu Sărat din semifinalele barajului pentru promovare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei