Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 93 (8317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Trei premii I, cu punctaj maxim, au fost adjudecate de elevi suceveni la Olimpiada de Religie

Luni, 24 Aprilie 2023 (12:33:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei eleve din județ au fost notate cu punctaj maxim și au obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Religie, Cult ortodox, competiție găzduită de Deva (clasele V-VIII) și Arad (clasele IX-XII), în cursul săptămânii trecute.

Este vorba despre: Maria Bruja, din clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc; Maria Acasandrei, din clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava; Maria Molea, din clasa a XI-a, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.

Rezultatele lor sunt cu atât mai notabile având în vedere că fiecare dintre ele a fost pe podium și la ediția de anul trecut a olimpiadei.

Tot premiul I, cu nota 9,90, a obținut Matei Sava, din clasa a X-a, de la Colegiul „E. Hurmuzachi” Rădăuți.

Lista premianților este completată de: Ana Irimescu, din clasa a IX-a, de la Colegiul Tehnic Rădăuți, premiul III; Geo Velniceri, din clasa a XII-a, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, premiul III; Oana Cătălina Moloci, din clasa a XII-a, de la Colegiul Tehnic Rădăuți, premiu de excelență; Teofan Rusu, din clasa a V-a, de la Școala Gimnazială ,,Ioan Vicoveanu” Vicovu de Jos, premiu special; Samuel Ungurean, din clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială Bosanci, premiu special; Diana Maria Târziu, din clasa a IX-a, de la Colegiul Tehnic ,,Mihai Băcescu” Fălticeni, premiu special; Ionela Narcisa Bodnărescu, din clasa a IX-a, de la Colegiul „E. Hurmuzachi” Rădăuți, premiu special; Ioan Onesemniuc, din clasa a XI-a, de la Colegiul „E. Hurmuzachi” Rădăuți, premiu special; Maria Pulheria Găină, din clasa a XI-a, de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, premiu special.

 

·       Distincții din partea Patriarhului Daniel

 

Mai mult decât atât, 6 dintre cei 13 elevi din lotul Sucevei, respectiv Maria Bruja, Maria Acasandrei, Maria Molea, Matei Sava, Ana Irimescu și Geo Velniceri, au obținut și Diplomă și medalie comemorativă a anului 2023 din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

„Nu-i chiar o bucurie de fiecare zi ca jumătate din numărul național de premii I la această etapă a olimpiadei să fie obținute de elevii suceveni, nu-i așa?

Se înclină gândul recunoscător în fața acestor copii și tineri ce dovedesc atât de frumos performanța în învățare și în trăirea de fiecare zi a netrecătoarelor noastre valori. Și, deopotrivă, în fața familiilor lor, în care le-a început și li s-a și exersat devenirea, ca și a profesorilor lor coordonatori”, a subliniat prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar disciplina religie.

Aceasta a mai adăugat că elevii au fost pregătiți de profesorii:

Daniela Elena Gafiuc Lehaci, Școala „Bogdan Vodă” Câmpulung; Irina Buta, Școala Nr. 4 Suceava; Miriam Leon-Postolache, Colegiul „E. Hurmuzachi” Rădăuți; Elisabeta Marici, Colegiul Tehnic Rădăuți; pr. Florin Hostiuc, Colegiul „Ștefan cel Mare” Suceava; Rodica Ursachi, Școala Gimnazială ,,Ioan Vicoveanu” Vicovu de Jos; Tamara Loredana Bujorean, Școala Gimnazială Bosanci; Maria Peiu, Colegiul ,,Mihai Băcescu” Fălticeni; Veronica Anton, Colegiul „E. Hurmuzachi” Rădăuți; pr. Constantin Cârloanță, Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc.

Loturile județene au fost însoțite de prof. Lavinia Andoni, Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, și prof. Mirela Havîrneanu, Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei premii I, cu punctaj maxim, au fost adjudecate de elevi suceveni la Olimpiada de Religie.
 Vizualizări articol: 1221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei premii I, cu punctaj maxim, au fost adjudecate de elevi suceveni la Olimpiada de Religie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei