Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 68 (8292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbatul care a dat foc casei pentru a nu o împărți cu concubina a fost arestat

Joi, 23 Martie 2023 (15:05:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul din Dumbrăveni careși-a incendiat locuința, motivând ulterior că nu este de acord să facă partaj cu fosta concubină, care ar fi acum într-o altă relație, a fost în cele din urmă arestat preventiv pentru 30 de zile. Tribunalul Suceava a admis apelul procurorilor și a emis mandat de arestare preventivă.

Mandatul a fost emis miercuri, 22 martie, când a început și căutarea celui cu mandat de arestare, Valentin Voloștiuc, în vârstă de 38 de ani.

Polițiștii au avut informația că acesta s-ar afla la Sadova, unde lucrează ca muncitor zilier. Miercuri seară, polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au reușit să îl identifice pe cel căutat într-un imobil din Sadova.

În baza mandatului, Valentin Voloștiuc a fost transportat sub escortă în arestul poliției județene.

Săptămâna trecută, marți seară, în jurul orei 18.30, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe drumul de la Dumbrăveni spre satul Sălăgeni a izbucnit un incendiu la o casă.  

Focul a fost localizat și stins de către un echipaj de pompieri deplasat la fața locului. În scurt timp s-a aflat că Valentin Voloștiuc, în vârstă de 38 de ani, a pus focul și apoi a plecat de acasă.

Bărbatul de 38 de ani a fost găsit pe raza satului Dumbrăveni, într-o stație, unde aștepta un mijloc de transport spre Suceava.

Bărbatul a declarat verbal că a dat foc intenționat unui corp de mobilier din locuință, cu un chibrit, pe motiv că nu este de acord să facă partaj cu fosta concubină.

Acțiunea de distrugere a bărbatului a reușit doar în parte. Focul a distrus articole de mobilier și tavanul încăperii în care a fost pus focul. De asemenea, s-au degradat pereții interiori și geamurile locuinței.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care a dat foc casei pentru a nu o împărți cu concubina a fost arestat.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul care a dat foc casei pentru a nu o împărți cu concubina a fost arestat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei