Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 68 (8292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nu mai puțin de 14 lovituri de topor, aplicate unui bărbat omorât cu cruzime

Joi, 23 Martie 2023 (15:17:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 22 de ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Florin Alexandru Lupu, din Câmpulung Moldovenesc, va fi judecat pentru infracțiunea de violență în familie raportată la omor.

”La data de 4 martie 2023, în timp ce se aflau la locuința comună, pe fondul unui conflict verbal, i-a aplicat concubinului mamei sale 14 lovituri cu un topor în zona cranio-cerebrală, chiar şi după ce a constatat că victima nu mai reacţionează, lovituri care i-au provocat decesul. Mama inculpatului, după primele lovituri aplicate victimei cu toporul, constatând că nu poate să-l împiedice pe fiul său să agreseze victima în continuare, a apelat SNUAU 112 solicitând prezenţa lucrătorilor de poliţie. Echipajul de intervenţie din cadrul Poliţiei de ordine publică a ajuns în scurt timp la faţa locului, l-a identificat pe autor în locuinţă şi l-a condus ulterior la sediul subunităţii de poliţie, fără ca acesta să opună rezistenţă”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Victima se numește Gheorghe Hrihoriciuc și avea 65 de ani, iar scenele de o cruzime extremă au avut loc într-o gospodărie din Câmpulung Moldovenesc. Prin loviturile primite, capul celui agresat a fost zdrobit și nu a mai rămas mare lucru. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Imediat după crimă, Florin Alexandru Lupu a fost reținut și ulterior arestat, măsură valabilă și în prezent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu mai puțin de 14 lovituri de topor, aplicate unui bărbat omorât cu cruzime.
 Vizualizări articol: 1582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nu mai puțin de 14 lovituri de topor, aplicate unui bărbat omorât cu cruzime0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei