Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 51 (8275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Reduceri semnificative, în luna martie, la serviciile de remodelare, slăbit și rejuvenare, la Salon Queen Elisabeta

Vineri, 3 Martie 2023 (11:12:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prezent pe piața suceveană de peste 15 ani, Salon Queen Elisabeta (str. Zamca, nr. 17) reunește, la momentul actual, cele mai inovative tehnologii de slăbit, remodelare și întreținere corporală, precum și proceduri cosmetice, de rejuvenare a tenului.

Salonul oferă servicii complete de înfrumusețare, tratamente corporale și faciale, cu rezultate pe măsură, datorită celor 20 de aparate de ultimă generație de care dispune.  

În luna martie, Queen Elisabeta vine cu pachete avantajoase și reduceri semnificative la tratamentele și procedurile corporale și faciale.

Pentru clipe de răsfăț, în luna femeii, prima lună a primăverii, salonul propune clientelor sale să acorde mai multă atenție îngrijirii și frumuseții și să profite de ofertele avantajoase din această perioadă, în funcție de nevoi lor.  

De asemenea, domnii care sunt interesați de un cadou pentru femeile din viața lor pot achiziționa un voucher valoric care poate fi folosit în salon.

Detalii despre oferte și reduceri vor fi postate și pe www.facebook.com/salonQueenElisabeta.

Pentru detalii, programări pentru proceduri sau pentru o discuție cu specialiștii de la salon, cei interesați pot apela 0748 279 422 sau pot veni la sediul din str. Zamca, nr. 17, Suceava.

 

·        Tratamentele și procedurile corporale și faciale de top

 

„Cât privește tratamentele și procedurile corporale și faciale, consider că avem cele mai complexe servicii, fără falsă modestie suntem cea mai bine dotată clinică din România, din punct de vedere al aparaturii. Avem aparate care se folosesc în clinici medicale, o parte dintre echipamentele pe care le avem încă nu au apărut pe piața din România, suntem cu un pas înaintea celorlalte centre de remodelare din țară”, a menționat Simona Rusu, administratorul salonului Queen Elisabeta.

Aceasta recomandă clienților ca înainte de a începe orice procedură, să-și facă o programare telefonică pentru o primă evaluaregratuită, o ședință de consiliere, pentru o analiză a problemelor – țesut adipos, celulită, lipsa fermității, retenție de apă, piele lăsată, vergeturi, pete pe față, pori dilatați etc.

”Procedurile corporale, cât și cele pentru ten, se aleg în funcție de persoană, de nevoile acesteia, de așteptări. Avem soluții pentru oricare tip de problemă pe care o are clientul”, mai spun reprezentanții Salonului Queen Elisabeta.



Proceduri și tratamente pentru ten

Fie că vorbim de imperfecțiuni ale tenului sau de probleme cauzate de un stil de viață mai puțin sănătos (alimentație nepotrivită, poluare, oboseală, stres), specialiștii „Queen Elisabeta” pot recomanda tratamente și proceduri eficiente.

Tehnologiile pentru stimularea secreției de colagen și elastină redau pielii un aspect plăcut, proaspăt, asigură specialiștii Salonului Queen Elisabeta. Vorbim despre proceduri de rejuvenare și întinerire, precum tratamente de refacere completă a feței, eliminarea acneei, eliminarea ridurilor, lifting facial și îmbunătățiri pentru cearcăne.

De asemenea, pentru un aspect al pielii mai frumos, mai tânăr, mai strălucitor, Salonul Queen Elisabeta vine cu aparate pentru uniformizarea tonurilor pielii (prin îndepărtarea petelor de pe piele, pistrui), reducerea porilor măriți sau tratarea cicatricilor postacnee.

„Mai mult, pentru partea de servicii faciale, aparatele din salonul nostru mai oferă tratamente de regenerare a vascularizației fine (vasele fine de sânge de pe ten care dau un aspect bătrân tenului, obosit), drenaj de limfă (pentru tonifiere și rejuvenarea țesuturilor).

Ceea ce vreau să accentuez este faptul că nu trebuie să ajungi la o anumită vârstă pentru a folosi aceste servicii. Noi ajutăm țesutul, îi oferim un boost de strălucite, vitalitate, nu lucrăm doar cu țesut îmbătrânit. Dimpotrivă, ne dorim să tratăm din timp acest tip de probleme, să le prevenim”, mai explică Simona Rusu.



Tratamente corporale

Echipamentele de remodelare corporală din Salonul Queen Elisabeta au rolul de a îmbunătăți aspectul corpului prin prevenirea sau tratarea celulitei, a pielii lăsate, a retenției de apă, reglarea metabolism slab, scăderea în centimetri și nu numai.

Echipat cu o gamă largă de aparate de ultimă generație și produse profesionale, Salonul Queen Elisabeta ajută doamnele și domnii să dobândească și să mențină silueta dorită.

„Slăbire sau remodelare, diminuarea în centimetri prin scăderea stratului adipos, eliminarea celulitei, drenaj limfatic, un aspect al pielii mai sănătos, mai tânăr sunt rezultatele pentru care clienții se îndreaptă către noi. Nu injectăm nimic, sunt tratamente non-invazive, nedureroase, aparatele lucrează împreună cu corpul clientului pentru rezultate. Sunt rezultate care ajută pe partea estetică, dar care lucrează în același timp și la starea de bine a clientului”, mai spun cei de la Salon Queen Elisabeta.

Tot referitor la starea de bine, la confort, clienții, bărbați și femei deopotrivă, pot apela la epilarea definitivă, un serviciu tot mai popular al salonului, realizat de aparate eficiente, cu rezultate vizibile rapid.

„Suntem în permanență la curent cu toate noutățile din domeniul înfrumusețării și remodelării, participăm la târgurile internaționale de beauty din Europa și nu numai. Urmărim ultimele noutăți, trenduri, tehnologii noi, aparatură și cosmetică. Din cele 20 de echipamente pe care le deținem, mare parte sunt noi, achiziționate o dată cu mutarea noastră în noua locație, e o investiție constantă. Să nu uităm și de experiența angajaților noștri, personal specializat, instruit”, mai spun reprezentanții „Queen Elisabeta”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri semnificative, în luna martie, la serviciile de remodelare, slăbit și rejuvenare, la Salon Queen Elisabeta.
 Vizualizări articol: 1198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Reduceri semnificative, în luna martie, la serviciile de remodelare, slăbit și rejuvenare, la Salon Queen Elisabeta1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei