Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 51 (8275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Consiliul Județean va aloca fonduri pentru reabilitarea Bazei Nautice din Fălticeni

Vineri, 3 Martie 2023 (14:45:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Județean Suceava va aloca fonduri pentru reabilitarea Bazei Nautice din Fălticeni. Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat că în prima ședință a deliberativului se va supune spre aprobare proiectul pentru reabilitarea, modernizarea, consolidarea și extinderea Bazei Nautice Fălticeni. „Avem în vedere extinderea cu 70% a clădirilor. Practic se construiește o clădire nouă, cu două săli, o sală tehnică de ședință și o sală de antrenament. Vor fi reabilitate hangarele, vestiarele, grupurile sanitare, dușurile și centrala termică”, a spus Gheorghe Flutur. El a arătat că proiectul de modernizare va fi realizat în parteneriat cu Primăria municipiului Fălticeni, care asigură cea mai mare parte a sumei și căreia i s-a transferat, în 2021, baza nautică de la Ministerul Tineretului și Sportului.

Flutur a precizat că CJ Suceava vrea prin această investiție să participe activ la crearea unei baze de antrenament la nivel european și mondial și să răspundă în acest fel performanțelor fantastice ale sportivilor suceveni în domeniul canotajului. El a amintit că instituția pe care o conduce a premiat sportivii care au câștigat medalii la campionate europene și mondiale de canotaj. „Ne putem lăuda cu nume precum Cozmiuc Ionela Livia, Cozmiuc Marius Vasile, Bejan Sergiu Vasile, Bodnar Nicoleta Ancuța, Rusu Maria Magdalena și Tivodariu Maria”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava.

De precizat că, potrivit proiectului, noua clădire a bazei nautice va avea hangare noi pentru ambarcațiuni, spații pentru sportivi și antrenori, vor fi amenajate vestiare pentru băieți și fete, dușuri și grupuri sanitare, iar sportivii vor avea la dispoziție o sală pentru antrenamente la ergometru pe timpul sezonului rece. Noua bază va avea și o sală pentru ședințe tehnice, care va fi dotată cu aparatură audio-video, destinată analizării curselor din marile competiții, și o altă sală pentru conferințe de presă și întâlniri oficiale. Potrivit proiectului prezentat de primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, baza nautică va fi extinsă, suprafața desfășurată urmând să crească cu aproximativ 70%, iar pe lângă amenajarea acesteia, proiectul prevede și sistematizări ale spațiilor adiacente, astfel încât zona dintre clădire și malul iazului va fi modernizată și va include un spațiu de acces special destinat canotorilor. Cătălin Coman a mai spus că amenajările exterioare vor fi realizate și în perspectiva dezvoltării unui alt proiect important, prin care se dorește introducerea sporturilor nautice pe iazul Șomuz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Județean va aloca fonduri pentru reabilitarea Bazei Nautice din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consiliul Județean va aloca fonduri pentru reabilitarea Bazei Nautice din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei