Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 28 (8252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Toate drumurile naționale din județ sunt deschise traficului rutier, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă

Duminică, 5 Februarie 2023 (10:17:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a transmis că în această dimineață toate drumurile naționale din județ sunt deschise traficului rutier, circulația desfășurându-se în cindiții de iarnă. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele prestatorului de servicii și cele proprii (ATB și Unimog) pentru deszăpezirea drumurilor aflate în administrare,  împrăștiate 636 tone de sare.

În această dimineață acționau 22 de utilaje ATB și patru Unimog. Potrivit Prefecturii, drumurile naționale din zona administrată de SDN Suceava sunt curate cu mici porțiuni cu zăpadă viscolită, pe DN17A, CRD, 2H, 2E, 15C și 29A, în timp ce pe DN 29, DN 17 și varianta ocolitoare a Sucevei sunt curate și umede cu mici porțiuni de zăpadă frământată mai mică de 1cm.

În ceea ce privește zona de munte, pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată în condiții de iarnă, fără probleme deosebite. Carosabilul este acoperit cu zăpadă frământată de 0-1 cm pe DN 17A, DN 17B și DN 18 și umed pe celelalte sectoare de drum administrate. Există zone cu zăpadă viscolită pe DN 2E, unde se acționează până la încetarea vântului.

Pe parcursul nopții s-a acționat pe toate sectoarele de drum național din administrarea SDN Câmpulung Moldovenesc cu 35 utilaje dotate cu lamă și răspânditor și s-au consumat circa 520 tone sare. „Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic”, a informat Prefectura Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate drumurile naționale din județ sunt deschise traficului rutier, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă.
 Vizualizări articol: 604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toate drumurile naționale din județ sunt deschise traficului rutier, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei