Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 28 (8252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tot mai multe femei sunt lovite și amenințate cu acte de violență de soți

Duminică, 5 Februarie 2023 (14:13:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agresiunile în familie și nerespectarea unor ordine de protecție se înmulțesc în ritm alarmant. În decurs de numai 48 de ore, polițiștii au fost nevoiți să intervină în trei situații de acest gen. Mai grav este că unii dintre cei implicați încălcă ordinele de protecție în mod conștient, ceea ce duce la concluzia că în unele situații astfel de măsuri sunt mult prea ușoare.

Pe data de 3 februarie, o femeie din Câmpulung Moldovenesc a sunat la poliție și a reclamat că fiul ei în vârstă de 31 de ani a intrat în casă deși fusese evacuat anterior și avea impusă obligația de a nu se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri față de mama sa și de locuință. Fiul a fost găsit în dormitor și le-a spus polițiștilor că a încălcat cu bună-știință ordinul de protecție. A motivat prin aceea că nu are unde locui și că, deși i-a fost pusă la dispoziție o locuință socială de către Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc, el nu dorește să locuiască acolo. Bărbatul a fost luat de polițiști care l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore și i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 38, alin. 1 și dispuse prin ordinul de protecție”.

În aceeași zi de 3 februarie o femeie din Fundu Moldovei a mers la sediul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta și a reclamat că a fost alungată din locuința comună de către soțul său. Între cei doi a izbucnit o ceartă, iar soțul a amenințat-o cu acte de violență. Asta în condițiile în care pe data de 30 ianuarie între cei doi s-a consemnat un alt scandal, ocazie cu care bărbatul și-ar fi lovit soția. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit și un dosar penal pentru infracțiunea de ”violența în familie”.

Al treilea caz a fost semnalat Poliției prin intermediul serviciului unic de urgență 112 de către o femeie din Milișăuți. Aceasta a reclamat că soțul provoacă scandal. Oamenii legii au mers la adresa indicată, unde l-au găsit pe soț sub influența băuturilor alcoolice. Între cei doi a avut loc o ceartă, iar femeia a fost amenințată cu acte de violență și ar fi fost lovită cu palma. Față de soțul agresiv a fost emis ordinul de protecţie provizoriu prin care s-a dispus să nu se apropie la mai puţin de 50 de metri de victimă ori de fiica lor minoră, de locuinţa acestora din Milișăuți, precum şi evacuarea agresorului din propria casă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tot mai multe femei sunt lovite și amenințate cu acte de violență de soți.
 Vizualizări articol: 827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tot mai multe femei sunt lovite și amenințate cu acte de violență de soți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei