Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 28 (8252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Gospodărie distrusă aproape în totalitate într-un incendiu devastator

Duminică, 5 Februarie 2023 (11:26:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

UPDATE: Incendiul de la Marginea din dimineața zilei de duminică a provocat și probleme medicale. Proprietara, o femeie de 66 de ani a suferit un atac de panică și a avut probleme și din cauza tensiuni arteriale. Inițial a primit îngrijiri la fața locului, iar ulterior a fost transportată de o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți. Un alt echipaj medical, SMURD, a acordat sprijin și proprietarului. Bărbatul în vârstă de 67 de ani a suferit arsuri la mâini și față, dar a refuzat transportul la spital. În incendiu au ars un cal, o vacă, două capre și 25 de păsări de curte. Pompierii spun că incendiul a plecat de la coșul de fum care nu era izolat corespunzător.

ȘTIRE INIȚIALĂ: O gospodărie din Marginea a fost distrusă aproape în totalitate în dimineața zilei de duminică după ce a fost cuprinsă de un incendiu devastator. Șura, garajul, magaziile, un autoturism, dar și acoperișul casei pe o suprafață considerabilă au fost distruse de flăcări. Din cauza vântului, intervenția s-a dovedit și mai dificilă și exista riscul ca flăcările să se extindă și la o gospodărie din vecinătate. Pentru stingerea incendiului au ajuns la fața locului cinci autospeciale ale pompierilor militari ai Detașamentului Rădăuți, precum și echipe ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Horodnic de Sus și Volovăț. Pompierii au lucrat mai bine de patru ore pentru stingerea incendiului, iar cauza de la care a izbucnit va fi anunțată ulterior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodărie distrusă aproape în totalitate într-un incendiu devastator.
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gospodărie distrusă aproape în totalitate într-un incendiu devastator0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei