Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 231 (8148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cursă de coșmar Suceava-Londra, cu călători leșinați și întârziere de aproape 24 de ore

Duminică, 2 Octombrie 2022 (17:32:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste două sute de pasageri ai cursei Wizz Air Suceava-Luton de sâmbătă au trecut printr-un coșmar de lungă durată, fiind urcați într-un avion care nu a mai plecat și apoi ținuți în aeroport ore în șir, zborul fiind amânat până ce a fost reprogramat duminică dimineață, la ora 10.30. 

Spiritele au devenit extrem de agitate după ce oamenii au fost urcați în avion, conform graficului de decolare, încă piloții au constatat o defecțiune. În avion devenise extrem de cald, oamenii au început să se agite, însă nu li s-a permis să coboare. Panica s-a instalat cu adevărat când o femeie și un bărbat au leșinat, din cauza temperaturii foarte ridicate. Echipajul avionului a luat abia atunci măsuri imediate de evacuare a pasagerilor.

Pentru călători avea să urmeze o lungă perioada de așteptare și incertitudine. Neoficial, li s-a transmis că avionul are o problemă la motor și nu poate pleca. Așa cum s-a mai întâmplat în cazul celor două companii principale care zboară de la Suceava (Wizz Air și Ryanair), au început să fie avansate ore de decolare, pe parcursul zilei de sâmbătă, apoi la ora 2.00 din noapte, deja duminică. În tot acest timp, cei mai mulți dintre călători au stat în aeroport, înghesuiți, cu puține opțiuni de a-și cumpăra hrană și apă și la prețuri piperate.

Târziu în noapte, din cei 228 de pasageri și 10 infanți care erau programați la zbor, în aeroport mai erau 83 de pasageri, care au fost transportați de companie cu autocarul la un hotel din Rădăuți, unde s-au putut odihni câteva ore. Oamenii au mai reclamat că în orele petrecute în aeroport nu au avut de unde să cumpere ceva de mâncare decent (în avion erau mulți copii, vârstnici etc) și au primi foarte târziu din partea companiei ceva de mâncare.

Avionul avea plan de zbor aprobat duminică, la 10.30, în condițiile în care trebuia să plece sâmbătă, la 11.45. Avionul a decolat duminică, la 10.30, având la bord 215 adulți și 10 copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursă de coșmar Suceava-Londra, cu călători leșinați și întârziere de aproape 24 de ore.
 Vizualizări articol: 3487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cursă de coșmar Suceava-Londra, cu călători leșinați și întârziere de aproape 24 de ore5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei