Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 231 (8148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șoferi pericol public, prinși după o razie în Suceava și comunele limitrofe

Duminică, 2 Octombrie 2022 (15:19:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția municipiului Suceava a organizat vinerea trecută, în a doua parte a zilei, o razie în sistem integrat, cu oameni de la toate structurile de poliție, inclusiv de la Ipotești, Dărmănești, Adâncata și Șcheia, plus jandarmi.

Acțiunea a urmărit rezolvarea unor cazuri aflate în cercetare (de exemplu prinderea individului care s-a masturbat în centrul Sucevei, caz relatat în alt articol din Monitorul de Suceava), dar s-a concentrat mai ales pe controale și filtre în trafic.

Deloc surprinzător, au fost constatate patru infracțiuni la regimul rutier și au fost reținute 7 permise de conducere și 10 certificate de înmatriculare.

Printre altele, în jurul orei 19.00, în cartierul Ițcani, în zona pasarelei de pe strada Grigore Alexandru Ghica, polițiștii au observat cum un șofer a efectuat virajul la stânga pe pasarelă, încălcând marcajul longitudinal continuu, cel în cauză fiind oprit și tras pe dreapta. La volan era un sucevean în vârstă de 57 de ani, care părea a fi băut. Acesta le-a spus polițiștilor că a băut cu două ore înainte de a se urca la volan. Etilotestul a indicat valoarea de 0,72 mg/l pur alcool în aerul expirat. Văzând ce alcoolemie are, bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Asta nu avea însă cum să-l ajute, din contră, s-a ales cu dosar penal privind infracțiunea de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, pedepsită mai aspru de Codul Penal decât consumul de alcool în sine.

O alcoolemie și mai mare avea să fie depistată după o urmărire în trafic.

În jurul orei 23.00, patrulele de la Secția de Poliție Burdujeni, care se aflau pe strada Gheorghe Doja, au reperat un autoturism care se deplasa sinuos dinspre strada Mitocului.  

Șoferul nu a oprit la semnal, intrând pe strada Gheorghe Doja, cu direcția spre Burdujeni. Mașina suspectă a fost urmărită și blocată în scurt timp, având în vedere că în zonă erau două echipaje. Polițiștii au identificat la volan un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Suceava, care avea concentrația de 0,98 mg/l pur alcool în aerul expirat.

Și la Bosanci, un echipaj de la Secția Rurală Ipotești, care acționa în cadrul raziei, a identificat un șofer în vârstă de 33 de ani, din Bosanci, cu o alcoolemie care se încadrează la infracțiune, 0,48 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

Pe lista celor cu dosar penal după razia de vineri a Poliției municipiului Suceava apare și o femeie. În timp ce acționau pe raza municipiului Suceava, la intersecția străzilor Cernăuți şi Șipotului, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism la volanul căruia era o femeie din Mitocu Dragomirnei. În urma verificării documentelor conducătoarei auto și în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că permisul de conducere este reținut, iar dreptul de conducere este suspendat, în urma unei abateri la regimul rutier, pentru depășirea vitezei legale admise cu peste 50 de km/h.

Așadar, femeia nu avea drept de a conduce, ceea ce i-a adus dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi pericol public, prinși după o razie în Suceava și comunele limitrofe.
 Vizualizări articol: 1511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferi pericol public, prinși după o razie în Suceava și comunele limitrofe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei