Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 216 (8133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parlamentarii PSD Suceava le transmit liderilor suceveni ai PNL să o lase mai ușor cu laudele despre construcția autostrăzilor „pe persoană fizică liberală”

Miercuri, 14 Septembrie 2022 (14:09:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parlamentarii PSD Suceava le solicită liderilor suceveni ai PNL să o lase mai ușor cu laudele despre construcția autostrăzilor din județ „pe persoană fizică liberală”. Într-un comunicat de presă, parlamentarii PSD Suceava subliniază faptul că s-au implicat în permanență pentru realizarea proiectelor pentru autostrada A7 și Autostrada Nordului, însă au preferat să facă și nu să se laude, așa cum fac liberalii.

„Există un proverb românesc care ne spune că <lauda de sine nu miroase-a bine> și trebuie să recunoaștem că aceasta este cheia în care sucevenii interpretează declarațiile unor lideri locali ai PNL referitoare la Autostrada Nordului și A7. Locuitorii județului nostru s-au săturat de vorbe, laude și situații ipotetice prezentate ca și cum deja ar fi realizate. În fond, rezultatele sunt cele care <vorbesc> cel mai bine despre eficiența guvernării atât la nivel național, cât și la nivel local”, au transmis parlamentarii din PSD Suceava.

Aceștia au arătat că cele două autostrăzi reprezintă o necesitate și îi bucură fiecare pas înainte în privința realizării lor, ei considerând că aceste autostrăzi nu sunt realizate „pe persoană fizică” de către PNL Suceava, cum vor să le prezinte liderii partidului. „Aceste autostrăzi reprezintă un efort comun, în care majoritatea oamenilor politici ai zonei, indiferent de partid, și-au adus cu ceva contribuția pentru a facilita realizarea acestora. Înțelegem perfect încercările colegilor de alianță de a se <lipi> cu orice preț de marile proiecte de infrastructură implementate într-o guvernare în care PSD-ul conduce atât Ministerul Transporturilor, cât și Ministerul de Finanțe, dar avem convingerea că aceste încercări politicianiste trebuie să aibă o oarecare doză de onestitate și bun-simț”, se arată în comunicat.

Parlamentarii PSD de Suceava au spus că au avut suficiente întâlniri cu ambii miniștri care conduc cele două ministere menționate anterior, referitoare atât la Autostrada Nordului, cât și la A7, dar și la alte investiții majore în infrastructura locală sau națională. „Ne-am adus din plin contribuția la atragerea fondurilor pentru județul nostru. Doar că noi nu obișnuim să ne lăudăm. Noi preferăm să facem. Și pentru că tot veni vorba de făcut, nu de lăudat, să nu uităm că cei de la PNL au avut la un moment dat atât prim-ministru liberal, cât și ministru al Transporturilor liberal, inclusiv ministru al Finanțelor liberal și nu au reușit să repare podul de la Milișăuți. Ca să nu mai discutăm aici cât de greu a fost redat circulației podul de la Verești sau despre starea multor drumuri județene prin care sucevenii își distrug mașinile. Drept urmare, nu ar strica să o lase mai ușor cu realizarea autostrăzilor <pe persoană fizică liberală>”, au transmis parlamentarii social-democrați suceveni, care au adăugat „din ce ne amintim din campania electorală, ei aveau alte priorități care momentan au fost trecute la <și altele> cum ar fi: niște tuneluri prin munți, un aeroport pe la Floreni, ca să nu mai zicem de autostrada Gdansk – Varşovia – Lviv – Cernăuţi – Suceava – Bucureşti – Sofia pe care tot cei de la PNL o dădeau ca și gata. Încă o așteptăm”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentarii PSD Suceava le transmit liderilor suceveni ai PNL să o lase mai ușor cu laudele despre construcția autostrăzilor „pe persoană fizică liberală”.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Parlamentarii PSD Suceava le transmit liderilor suceveni ai PNL să o lase mai ușor cu laudele despre construcția autostrăzilor „pe persoană fizică liberală”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei