Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 185 (8102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Stradă din zona centrală a Sucevei, reabilitată cu covor asfaltic și cu trotuare refăcute

Marţi, 9 August 2022 (15:04:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de refacere și modernizare a infrastructurii stradale din municipiul Suceava continuă din mai multe direcții, chiar dacă lipsa forței de muncă este resimțită și în acest domeniu.

„O nouă lucrare de reabilitare stradală a fost finalizată!”, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi, care a precizat că de această dată este vorba de o stradă din centrul municipiului Suceava.

„După ce am terminat de reabilitat strada Brădetului cu trotuare stânga-dreapta și un nou covor asfaltic, a venit rândul străzii Tudor Vladimirescu, pe care circulă foarte mulți suceveni, atât pietonal, cât și cu mașina. Strada, care face legătura între str. Mitropoliei și str. Tipografiei, a fost reabilitată în totalitate prin înlocuirea covorului asfaltic, refacerea trotuarelor și schimbarea bordurilor. De asemenea, au fost ridicate la nivel căminele de canalizare, unele fiind chiar înlocuite. În total a rezultat o suprafață de peste 1600 de mp de covor asfaltic nou”, a explicat Lucian Harșovschi, care a verificat în teren execuția lucrărilor, în mai multe etape.

Conform datelor tehnice ale lucrării de reabilitare a străzii Tudor Vladimirescu, strada are o lungime de 270 metri liniari, lățime de 4,1 metri liniari, suprafață totală de 1107 metri pătrați, lucrarea necesitând montarea a  450 metri liniari de bordură mare și 141 metri liniari de bordură mică, în același timp fiind refăcuți și 490 mp de trotuar.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stradă din zona centrală a Sucevei, reabilitată cu covor asfaltic și cu trotuare refăcute.
 Vizualizări articol: 2445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Stradă din zona centrală a Sucevei, reabilitată cu covor asfaltic și cu trotuare refăcute5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei