Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 185 (8102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Investiții

Ofertă de sezon la apartamente în ansamblul rezidențial Mandachi Twins, cu acces liber în șantier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele mai bune investiții pe timp de criză sunt cele imobiliare - spun specialiști din întreaga lume, cumpărarea unui apartament sau a mai multora, sau achiziția unui alt gen de imobil fiind cea mai bună modalitate de a te proteja de devalorizarea banilor, de efectele multiple ale inflației, ba chiar de a face bani, din închiriere sau din vânzare, la momentul oportun.

Tocmai de aceea, una dintre principalele oportunități de investiții din Suceava sunt apartamentele din complexul rezidențial Mandachi Twins, care evoluează tot mai vizibil la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, lângă fostul complex comercial Galleria Mall.

MANDACHI TWINS este compus din două blocuri ”gemene”, de 4 etaje + etaj retras de tip penthouse, mansardat, cu un număr total de 100 de apartamente și penthouse-uri cu dimensiuni cuprinse între 50 mp și 120 mp, din care o parte sunt încă disponibile, la prețuri foarte atractive.

În cadrul Ansamblului rezidențial MANDACHI TWINS sunt prevăzute 5 tipuri de apartamente + 4 tipuri de penthouse-uri.

Practic, se atinge întreaga paletă de preferințe ale viitorilor clienți, putându-se opta atât pentru un apartament cu o suprafață mai mică, cum este cel de 50 sau 61,55 mp, cât și pentru un apartament mai mare, cu trei camere, cum sunt cele de 78,7 și 87 mp.

Toate apartamentele au cel puțin două balcoane, deci o suprafață terasabilă generoasă, și, foarte important, toate băile sunt ventilate natural, cu geam.

Penthouse-urile sunt realizarea „de senzație” a proiectului imobiliar MANDACHI TWINS. Dotate cu vederi panoramice superbe, cu largi suprafețe terasabile, jacuzzi și cu zone de vegetație, penthouse-urile Ansamblului rezidențial MANDACHI TWINS reprezintă o investiție de mare clasă.

Ofertă de sezon - pentru orice apartament achiziționat în luna august ori septembrie, se pot obține reduceri de până la 4% în funcție de modalitatea de plată și de numărul apartamentelor achiziționate.

Detalii la tel. 0756.035.396, www.mandachitwins.ro sau www.facebook.com/ApartamenteMandachiTwins

 

 

Singurul șantier cu porțile deschise pentru vizitatori

Demarat în forță, anul acesta, cu echipe de profesioniști, ansamblul rezidențial MANDACHI TWINS se dezvoltă într-un ritm excelent, venind în întâmpinarea cererii de apartamente noi pe piață.

Lucrările în șantier se derulează conform planurilor inițiale, rezultatele fiind peste așteptări, chiar dacă perioada în care s-a construit și se construiește este una deosebit de delicată, în care mulți dezvoltatori importanți au oprit lucrările, din cauza creșterii galopante a prețurilor la materiale de construcții, la forță de muncă, utilități, carburanți și la multe alte elemente economice și sociale.

Astfel, s-au finalizat în integralitate lucrările fundațiilor, care au fost foarte complexe, atât prin prisma cantităților imense de materiale, cât și prin soluția tehnică aleasă.

„Lucrarea este executată impecabil, iar de acest lucru trebuie să se convingă și cei care doresc să achiziționeze un apartament nou”, spune dezvoltatorul imobiliar Andrei Mandachi, care se ocupă de proiectul ansamblului rezidențial MANDACHI TWINS.

În acest sens, dezvoltatorul invită în șantier pe toți clienții interesați să achiziționeze un apartament nou în Suceava, astfel încât să existe o transparență totală față de cumpărători, care se vor putea convinge personal de calitatea execuției lucrării.

„Vrem să dovedim tuturor că proiectul imobiliar MANDACHI TWINS este unul dintre cele mai bine executate lucrări rezidențiale din Suceava - invităm în șantier pe oricine dorește să își contureze o imagine corectă asupra calității construcției noastre. De altfel, venind în șantier se poate observa cel mai bine calitatea proiectului nostru rezidențial. Nu doar că nu ne ferim să chemăm clienții în șantier, ci chiar insistăm pe această temă, ne dorim foarte mult ca toți clienții interesați să vină și să se convingă la fața locului de modul în care lucrează echipele noastre în șantier, precum și de maniera 100% responsabilă în care se raportează dezvoltatorul MANDACHI IMOBILIARE la calitatea apartamentelor furnizate clienților săi. Astfel, viitorii proprietari de apartamente din complexul nostru vor înțelege cât de calitativ este tot ceea ce construim, și abia apoi vor putea face o comparație corectă și onestă cu alte oportunități imobiliare din Suceava”, a precizat Andrei Mandachi.

Comparativ, majoritatea dezvoltatorilor interzic cu desăvârșire vizitatorilor să intre în șantier până la finalizarea lucrărilor, în principal ca măsură de siguranță.

„Nimic nu este de ascuns în șantierul nostru, totul este la vedere, transparent și la dispoziția analizei vizitatorilor. După o ”inspecție” riguroasă în șantier, clienții vor putea constata că prețurile practicate la MANDACHI IMOBILIARE sunt corecte și raportate la calitatea de top pe care o oferim. Prețurile apartamentelor sunt decente raportate la calitatea pe care o oferim. Comparabil cu prețul apartamentelor vechi, considerăm că prețurile de la MANDACHI TWINS sunt chiar reduse.

În șantier, clienții vor putea vedea materialele pe care le folosim la lucrare - precum cărămidă pe care o folosim la construcție, Porotherm Wienerberger, vata bazaltică pe care o utilizăm la termosistem, produsă de Werk, panoul de tâmplărie Veka 82 și alte materiale pe care le avem expuse la biroul de vânzări”, a adăugat dezvoltatorul imobiliar.

 

20 de apartamente deja finalizate la nivel de structură

Clienții pot deja inspecta unul dintre cele 20 de apartamente finalizate la stadiul de structură.

„Am atins performanța pe care ne-am propus-o la debutul lucrării, astfel că la nivelul acestei luni avem finalizate la nivel structural primele 20 de apartamente, dispuse pe primele 3 niveluri.

Venind în șantier, se va putea admira cel mai bine panorama Sucevei de pe placa nivelului 3. De aici, oricine se va putea convinge că Ansamblul rezidențial MANDACHI TWINS oferă o panoramă unică a Sucevei”, afirmă Andrei Mandachi.

Inspectând ceea ce s-a construit până în prezent, se vor putea analiza și alte aspecte, precum: suprafețele generoase ale apartamentelor, plafoanele înalte - pentru o amenajare interioară funcțională și estetică, ferestrele mari - pentru a putea beneficia de cât mai multă lumină naturală pe tot parcursul zilei.

De asemenea, parcarea subterană este în integralitate finalizată sub aspectul structurii de rezistență și a pardoselii. Nu în ultimul rând, se pot vedea materialele și echipamentele de ultimă generație folosite la construcție – aspect care se reflectă în mod vizibil în calitatea structurii. Astfel, orice persoană care vizitează șantierul va putea analiza la nivel de detaliu calitatea pereților de beton, a grinzilor, a tavanelor sau a stâlpilor.

Următoarea țintă - zidăria și instalațiile până la finalul verii.

Dezvoltatorul MANDACHI IMOBILIARE, care se bazează pe o echipă de construcție de profesioniști, preconizează ca zidăria blocurilor să fie făcută până la finalul verii, iar finalizarea integrală a structurii de rezistență a blocurilor să se termine cel târziu în toamna acestui an. Practic se dorește ca până la finalul anului, blocurile să fie ridicate integral, urmând ca imediat să se treacă la etapa finisajelor interioare și exterioare.

 

Lumină naturală, eficiență energetică și rezistență seismică

Amplasarea blocurilor „gemene” s-a realizat pe baza studiilor de însorire, astfel încât lumina naturală să bucure toți rezidenții, indiferent de amplasarea apartamentului în cadrul ansamblului.

De altfel, MANDACHI IMOBILIARE propune odată cu acest proiect imobiliar soluții arhitecturale moderne, indicatori urbanistici de excepție, soluții de construcție standardizate, care permit eficientizarea costurilor și obținerea unor performanțe energetice ridicate, fundații solide, structura calculată astfel încât să reziste la un grad seismic ridicat, conform normativelor în vigoare și multe alte aspecte care conferă avantaje oricărui viitor proprietar de apartamente din Ansamblul MANDACHI TWINS.

 

Investiție într-o zonă cu potențial mare de dezvoltare

Investiție sigură și profitabilă într-o zonă cu potențial mare de creștere

De ce achizițiile din ansamblul rezidențial MANDACHI TWINS sunt o investiție sigură? Datorită proiectului profesionist, calității materialelor utilizate, seriozității cu care se construiește, dar și pentru amplasament. Centrul orașului a devenit o problemă în majoritatea orașelor reședință de județ din țară. De obicei, în zonele centrale se creează aglomerații urbane care scad calitatea vieții, creșterea nivelului de poluare fonică sau a aerului fiind o problemă greu de gestionat, de aceea oamenii preferă zonele de la margine de oraș, acesta fiind un trend în toată Europa.

Încrederea în proiectul MANDACHI TWINS survine și ca urmare a amplasamentului său.

Zona Metro este în mod evident unul dintre viitoarele poluri de dezvoltare urbană ale Sucevei.

Aici, autoritățile, dar și importante companii private, precum cea care deține lanțul de magazine LIDL, au demarat investiții masive în proiecte cheie pentru oraș. Este notabilă dezvoltarea în zona Metro a unor proiecte extraordinare pentru oraș: Sala Polivalentă (la doar câteva sute de metri de TWINS), un stadion nou, bază sportivă cu teren de fotbal la dimensiuni UEFA, cu nocturnă etc.

Pentru proprietarii de apartamente de la MANDACHI TWINS această dezvoltare a zonei reprezintă un mare avantaj, pe lângă bine cunoscutele beneficii date de poziționarea apropiată de școală, stație bus, Metro sau spital, dar și de vederea panoramică de excepție, blocurile fiind situate într-o zonă care oferă o imagine superbă, de ansamblu, a Sucevei.

Detalii la tel. 0756.035.396, www.mandachitwins.ro sau www.facebook.com/ApartamenteMandachiTwins

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofertă de sezon la apartamente în ansamblul rezidențial Mandachi Twins, cu acces liber în șantier.
 Vizualizări articol: 3893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 10 voturi
Ofertă de sezon la apartamente în ansamblul rezidențial Mandachi Twins, cu acces liber în șantier3.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei