Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 155 (8072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliția organizează concurs pentru posturi de maistru și muncitor calificat

Marţi, 5 Iulie 2022 (11:45:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava organizează concurs/examen, prin recrutare din sursă externă, în vederea ocupării a unor posturi vacante de maistru la Serviciul Logistic și muncitor calificat.

În vederea participării la concursul pentru postul de maistru, candidaţii trebuie să fie apţi medical, să fie absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat sau studii medii cu diplomă de bacalaureat, filiera tehnologică în profilul tehnic, specializarea tehnician în lucrări publice și construcții sau profilul construcții sau să fie absolvenți de cursuri/programe de perfecționare/specializare, programe de formare profesională finalizate cu examen de certificare în calificarea profesională construcții sau instalații, doar pentru absolvenții cu studii medii, să dețină permis de conducere pentru categoria B. Nu se cere fără vechime în muncă. Dosarele de concurs se pot depune până pe 14 iulie, cu excepţia fişei de aptitudine în muncă, care va fi depusă până la data de 09.09.2022. Selecţia dosarelor se va realiza în perioada 15-18.07.2022. Concursul va consta în două probe, ce vor avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după cum urmează: 1. Proba scrisă – 12.09.2022, ora 10:00 2. Interviu – 16.09.2022, ora 10:00.

Pentru postul de muncitor calificat, candidaţii trebuie să fie apţi medical, să fie absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat, filieră/profil prelucrarea lemnului sau în calificarea profesională tâmplar sau pregătire prin învățământul profesional, finalizat cu examen de certificare a calificării profesionale – tâmplar/technician în prelucrarea lemnului sau să fie absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat și să fie absolvenți de cursuri/ programe de perfecționare/ specializare, programe de formare profesională finalizate cu examen de certificare în calificarea profesională tâmplar/ technician în prelucrarea lemnului. Dosarele de concurs se pot depune tot până pe 14. Iulie. Concursul va consta în două probe, ce vor avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după cum urmează: 1. Proba scrisă – 12.09.2022, ora 10:00 2. Interviu – 16.09.2022, ora 10:00.

Informaţii suplimentare privind posturile de maistru și muncitor calificat se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, de la persoana care asigură secretariatul comisiei, la telefonul 0230/203112, de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00, sau pe site-ul www.sv.politiaromana.ro la secţiunea ”CARIERĂ” – posturi scoase la concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliția organizează concurs pentru posturi de maistru și muncitor calificat.
 Vizualizări articol: 1053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliția organizează concurs pentru posturi de maistru și muncitor calificat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei