Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 147 (8064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Peste 12.000 de spectatori

Record de participare la Zilele Sucevei organizate în centrul municipiului

Duminică, 26 Iunie 2022 (19:34:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima ediție a Zilelor Sucevei organizată în centrul municipiului reședință de județ, după o pauză de doi ani, impusă de pandemie, a avut un succes cu mult peste așteptări. Peste 12.000 de oameni au fost prezenți în cea de-a doua seară a evenimentelor organizate de Primăria Suceava.

Profitând de vremea bună, de hramul orașului, de posibilitatea de a participa la spectacolele oferite gratuit, după o pauză greu de suportat, dar și de prezența a zeci de tonete cu fel de fel de bunătăți, solide sau lichide, după preferințe, sucevenii și nu doar ei, au venit să se distreze și să se relaxeze.

Dacă prima zi de spectacole s-a adresat iubitorilor de muzică populară, cea de-a doua zi a fost dedicată unor genuri mai diversificate, pe scenă fiind invitată Alexandra Cuza, trupa suceveană Alter Ego și Andra, care le-a oferit sucevenilor un concert de zile mari.

Artista a urcat pe scena din centrul orașului Suceava și a cântat o bună parte dintre hiturile sale, atât dintre cele vechi, cât și piese scoase recent.

Într-o scurtă pauză, de răsuflu, pe scenă a urcat primarul Sucevei, Ion Lungu, care i-a oferit îndrăgitei cântărețe o diplomă de excelență și un coș frumos de flori, din partea comunității, în semn de apreciere pentru performanța muzicală și remarcabila carieră construită "Pas cu pas", la fel ca și titlul uneia dintre melodiile sale.

Publicul a cântat alături de Andra până la lăsarea întunericului, iar la final artista a mulțumit publicului pentru atmosfera de poveste creată în cadrul concertului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Record de participare la Zilele Sucevei organizate în centrul municipiului.
 Vizualizări articol: 897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Record de participare la Zilele Sucevei organizate în centrul municipiului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei