Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 147 (8064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Probleme serioase de sănătate pentru fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava

Duminică, 26 Iunie 2022 (10:42:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cristi Crețu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, a fost internat în spital, iar potrivit avocatului său starea de sănătate este destul de precară. Mihai Ștefănoaia, avocatul lui Cristi Crețu, a făcut un istoric al problemelor de sănătate care au apărut în perioada arestului preventiv și s-au agravat pe parcurs.

”Problemele de sănătate ale dlui Silviu Cristinel Crețu au debutat  la începutul lunii mai, când se afla în arest preventiv la Alba-Iulia. Prezentându-se la medicul ORL a primit tratament pentru candidoză bucală, tratament care, din păcate, nu și-a făcut efectul, iar starea de sănătate s-a agravat. Prezența agresivă a candidozei, care s-a extins și în zona gâtului nu i-a dat posibilitatea de a se alimenta, contribuind astfel la degradarea stării de sănătate.

În urma analizelor medicale efectuate la Suceava s-a depistat o creștere alarmantă a unor valori care indică prezența unei Infecții puternice în organism. În lipsa unui consult medical amănunțit, de care dl Crețu are nevoie, nu se poate stabili unde este localizată această infecție, riscul unei boli cronice nefiind exclus. Totodată, rezultatul exudatului faringian a evidențiat prezența Staphylococcului auriu MRSA, fapt ce necesită tratament de specialitate.

În data de 10 iunie a fost programat și la Suceava la un consult de specialitate ORL, la care nu a putut ajunge deoarece a fost anunțat că în aceeași zi trebuie să se prezinte în instanță, pierzând astfel programarea la medicul specialist”, a arătat Mihai Ștefănoaia.

Avocatul mai spune că în perioada arestului preventiv au apărut și probleme cardiace și că riscul unui infarct este ridicat.

”În toată această perioadă starea de sănătate a dlui Crețu s-a agravat, analizele medicale indicând o deteriorare tot mai gravă a organismului și un risc crescut de boli cardiovasculare.

Având în vedere această situație, în data de 20 iunie a fost consultat de un medic cardiolog care a confirmat prezența unor probleme cardiace grave și a decis monitorizarea cardiacă prin intermediul unui holter. Interpretarea acestuia evidențiază prezența unei boli cardiace ischemice, prezența unei tahiaritmii atriale, medicul recomandând efectuarea, în regim de urgență, a unei coronarografii, existând un risc major de infarct miocardic.

Vreau să evidențiez faptul că anterior perioadei de arest preventiv starea de sănătate a dlui Crețu era una bună, acest fapt fiind evidențiat și de investigațiile cardiologice de rutină efectuate în luna ianuarie 2022, care indică faptul că toate valorile cardiace sunt normale.

Este evident că degradarea accentuată a sănătății dlui Crețu se datorează exclusiv perioadei de arest preventiv, a faptului că nu are posibilitatea efectuării tuturor investigațiilor medicale care sunt necesare și a stresului suferit.

Menționez faptul că documentele medicale care atestă cele prezentate au fost înaintate atât Tribunalului Suceava, cât și Curții de Apel Suceava.

Degradarea stării de sănătate a dlui Crețu a culminat cu faptul că în seara zilei de 23 iunie a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

În concluzie, vreau să subliniez faptul că anterior perioadei de arest preventiv starea de sănătate a dlui Crețu era una normală, bună, în prezent fiind una gravă, deteriorându-se cu fiecare zi care trece”, a concluzionat avocatul Mihai Ștefănoaia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Probleme serioase de sănătate pentru fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava.
 Vizualizări articol: 1310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Probleme serioase de sănătate pentru fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei