Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 147 (8064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Impact puternic

O întreagă familie nenorocită într-un accident la Brăiești: tatăl mort, mama și doi copii în spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul de vineri dimineață de la Brăiești, de pe drumul național 2E, s-a lăsat cu urmări grave. Un bărbat a murit, iar soția sa și cei doi copii minori ai acestora au ajuns la spital cu leziuni serioase. Răni a suferit și șoferul care a provocat accidentul. Autovehiculul marca VW era condus de Stanislav Voitcovschi, de 47 de ani, din Republica Moldova. Din cauza faptului că circula cu viteză prea mare și nu a calculat suficient de bine modul în care a intrat într-o curbă, bărbatul nu a mai putut controla mașina, care a intrat într-un cap de pod. Impactul a fost extrem de puternic, iar toate cele cinci persoane din interior, trei adulți și doi minori, au suferit leziuni. Un bărbat din București a murit la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Județean Suceava. Tot la spital se află și celelalte patru persoane. Șoferul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală, contuzie glezna dreaptă, escoriații multiple. Soția bărbatului decedat a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și contuzie umăr. Fetița în vârstă de 7 ani a fost diagnosticată cu traumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial și fractură braț stâng, în timp ce fratele ei de 5 ani a primit diagnosticul contuzii accident rutier și fractură mediană clavică dreapta. Polițiștii spun că vinovat de producerea accidentului este șoferul. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Chiar și așa i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O întreagă familie nenorocită într-un accident la Brăiești: tatăl mort, mama și doi copii în spital.
 Vizualizări articol: 1807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O întreagă familie nenorocită într-un accident la Brăiești: tatăl mort, mama și doi copii în spital5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei