Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 147 (8064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Câinii Poliței Suceava, ”Vifor” și ”Asha”, vor fi prezenți și duminică seară în zona centrală

Duminică, 26 Iunie 2022 (14:24:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi câini ai Poliției Suceava care au fost ”vedete” sâmbătă seară în zona centrală a municipiului Suceava vor fi prezenți ”la datorie” și duminică seară. Este vorba de un ciobănesc german cu numele ,,Vifor” și tânărul exemplar rasa malinois ,,Asha”, câini folosiți de polițiști în diferite operațiuni. Tot în zona centrală vor fi prezenți și polițiștii de la antidrog, mai ales că astăzi, 26 iunie, este marcată Ziua Internațională împotriva consumului și traficului ilicit de droguri.

Polițiștii vor fi prezenți la punctele de informare și vor transmite atât părinţilor, cât şi tinerilor o serie de recomandări.

”Părinţii sunt sfătuiţi să petreacă mai mult timp cu copiii lor, să fie atenţi la semne ale consumului, la modificări de comportament şi dispoziţie, să acorde o atenţie sporită anturajului copilului lor, să găsească activităţi comune, să comunice eficient pentru a le oferi copiilor lor un sprijin real în a face faţă tentaţiilor la care sunt expuşi.

Tinerii sunt rugaţi să comunice deschis orice problemă cu care se confruntă legată de consumul de droguri, să apeleze la ajutorul părinţilor, prietenilor apropiaţi, persoanelor de încredere sau specialiştilor, pentru rezolvarea acesteia. Totodată, le recomandăm să evite tentațiile nesănătoase şi să se implice în activităţi cât mai diverse, cum ar fi sportul, plimbările în aer liber, fotografiile, muzica, teatrul, filmele. Dacă merg la petreceri, să aibă grijă de propria băutură, să nu bea din sticle desfăcute, să nu lase necunoscuţii să le prepare sau să le aducă băutura. O altă recomandare importantă este să aibă grijă cu cine se împrietenesc. Se poate întâmpla chiar să li se impună condiția să fumeze, să consume alcool sau alte droguri ilegale, pentru a intra într-un grup. Este important ca tinerii să înveţe, în astfel de situaţii să spună NU, politicos, dar ferm, pentru a nu îşi pune în pericol sănătatea. Atragem atenţia că alcoolul şi drogurile dau dependenţă şi nu rezolvă problemele, ci le agravează! Orice consum de substanţe psihoactive poate agrava vulnerabilităţile sau problemele psihice”, sunt recomandările polițiștilor suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câinii Poliței Suceava, ”Vifor” și ”Asha”, vor fi prezenți și duminică seară în zona centrală.
 Vizualizări articol: 1440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câinii Poliței Suceava, ”Vifor” și ”Asha”, vor fi prezenți și duminică seară în zona centrală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei