Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 142 (8059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Dan Vatră, a demisionat. Noul manager este dr. Flaviu Sima, medicul-șef al secției ATI

Luni, 20 Iunie 2022 (14:25:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Dan Vatră, a demisionat, luni, din funcție. Deocamdată, Vatră nu a oferit detalii despre motivele care l-au determinat să ia această decizie, dar a precizat că i-a fost aprobată demisia fără preaviz, astfel că de marți, 21 iunie a.c., nu mai este managerul spitalului.

Primarul de Rădăuți, Bogdan Loghin, a declarat că începând de marți, 21 iunie a.c., spitalul va fi condus de medicul Flaviu Sima, șeful secției Anestezie Terapie Intensivă. Bogdan Loghin a afirmat că dr. Sima va prelua cu titlu interimar funcția de manager al spitalului, dar nu poate spune cât timp va dura interimatul.

Contactat telefonic, medicul și-a exprimat speranța că va conduce spitalul pe termen lung pentru că este nevoie de continuitate.  De asemenea, dr. Sima a precizat că va lucra în continuare și la ATI deoarece secția pe care a condus-o din iunie 2021 are deficit de medici.

Noul manager al Spitalului Municipal Rădăuți are 33 de ani, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași în anul 2013. Din ianuarie 2019 este medic specialist ATI. În perioada 1 aprilie 2019 - 1 februarie 2020 a lucrat ca medic specialist ATI la Spitalul Clinic de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” Iași și din februarie 2020 a venit la Spitalul Municipal Rădăuți. Este originar din Milișăuți, unde locuiește și în prezent; este căsătorit și are doi copii.

În ultimul an Spitalul Municipal Rădăuți a avut trei manageri. În martie 2021 Consiliul de Administrație l-a demis pe avocatul Traian Andronachi și l-a numit pe economistul Romeo Cătălin Negruț, care a demisionat în septembrie 2021 și a fost înlocuit cu economistul Dan Vatră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Dan Vatră, a demisionat. Noul manager este dr. Flaviu Sima, medicul-șef al secției ATI.
 Vizualizări articol: 2279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Dan Vatră, a demisionat. Noul manager este dr. Flaviu Sima, medicul-șef al secției ATI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei