Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 142 (8059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Better Together, proiect de promovare a talentelor, a artei și a sportului în Suceava

Luni, 20 Iunie 2022 (12:07:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Better Togethereste un proiect ce a luat naștere la finalul anului școlar 2021-2022, la inițiativa unor liceeni ce și-au propus să se implice în promovarea talentelor, a artei și a sportului în municipiul Suceava, „acestea nefiind promovate suficient în rândul tineretului”, după cum susțin inițiatorii.

Primul pas a fost să se formeze echipa Better Together, care în momentul de față este formată din liceeni de la Colegiul Național ,,Ștefan cel Mare", Colegiul Economic ,,Dimitrie Cantemir", Colegiul Național ,,Petru Rareș", Colegiul Național ,,Mihai Eminescu", Colegiul Național de Informatică ,,Spiru Haret”. 

Tinerii și-au propus să organizeze în perioada următoare mai multe activități: 27-29 iunie, se organizează o Expoziție de artă, tema este „Mitologia”. Lucrările pot fi aduse de orice elev, cei mai talentați pictori vor primi un premiu corespunzător pentru munca lor depusă, iar, la final, se va organiza o licitație în scop caritabil, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Joi, 30 iunie, echipa Better Togetherorganizează un Crosscaritabil de 2,5 km, pe stadion.Taxă minimă de participare: 30 de lei. Câștigătorii vor primi premii oferite de către sponsori. Ștefan Bozomală, voluntar în cadrul proiectului, a spus că vineri, 1 iulie, la ora 19:00, echipa Better Together organizează Balul de caritate „O seară în Egipt”. Orice elev talentat poate participa cu un moment la acest bal.Toate donațiile strânse vor fi folosite în ajutorul campaniei „O facem!”. Echipa de tineri Better Together poate fi găsită peFacebook și Instagram, https://www.facebook.com/BetterTogether-Suceava-107589311982591, https://www.instagram.com/better_together_sv/

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Better Together, proiect de promovare a talentelor, a artei și a sportului în Suceava.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Better Together, proiect de promovare a talentelor, a artei și a sportului în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei