Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 142 (8059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

25 de echipaje s-au înscris deja la „Sânzienele copiilor”, maraton-festival cultural și filantropic pentru copii și tineret

Luni, 20 Iunie 2022 (12:09:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

25 de echipaje s-au înscris deja la „Sânzienele copiilor”, maraton-festival cultural și filantropic pentru copii și tineret, eveniment ce va avea loc vineri, 24  iunie 2022, începând cu ora 15:00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”. Este vorba de elevi de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfântul Andrei” Gura Humorului; Clubul Copiilor Rădăuți; Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava; Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc; Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava; Colegiul Tehnic Rădăuți; Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus; Liceul Tehnologic nr.1 Câmpulung Moldovenesc; Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldoviţa; Palatul Copiilor Suceava; Parohia „Sfântul Nicolae” Sadova; Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei”; Școala Gimnazială Berchișești; Școala Gimnazială „George Tofan” Bilca;Școala Gimnazială Nr.1 Bogdănești;Școala Gimnazială Bosanci; Scoala Gimnaziala „Maria Cantacuzino” Horodniceni; Școala Gimnazială Ipotești;Școala Gimnazială Ostra; Scoala Gimnaziala Poiana Stampei; Scoala Gimnazială Nr. 1 Suceava;Scoala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod" Suceava;Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava;Școala Gimnazială ,,Iorgu G. Toma" Vama. 

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în parteneriat cu Arhiepiscopia  Sucevei și Rădăuților, prin sectoarele Educațional-Teologic, Cultural și Media și Comunicare, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” și Monitorul de Suceava.

Prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar pentru religie, invită publicul de toate vârstele la eveniment: „Am pregătit momente artistice și mici obiecte de artă, ce pot fi achiziționate. De asemenea, o galerie fotografică  - Suflet frumos, de mână cu Hristos - ce poartă semnătura Irinei Ursachi, fotoreporter, Sectorul Media și comunicare, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, partener în proiect. Toate fondurile vor fi folosite pentru a le oferi unor copii câteva zile de tabără. Vom sărbători împreună ia și da, vom dovedi, din nou și din nou, omenia. Vă așteptăm la Teatrul Municipal „Matei Vișniec" Suceava, de Sânziene, începând cu ora 15:00”.

 

·        Voluntariat artistic

 

Evenimentul se înscrie în contextul manifestărilor liturgice, culturale, educaționale și misionare organizate cu prilejul Hramului Sfântului Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava și este unul multidimensional, de voluntariat și implicare comunitară a copiilor și tinerilor. Acesta cuprinde: Spectacolul caritabil „Sânzienele copiilor”, la care vor participa echipaje de copii și tineri care doresc să facă voluntariat artistic, din școli/cluburi ale copiilor/Palatul Copiilor din județul Suceava; Expoziția de pictură, cu licitație, „Copii și cireșe de mai”, realizată de membrii Atelierului de pictură „Aripi înflorite”, din Rădăuți; Salonul de carte, cu scop caritabil, „Școala Bisericii”, ce va cuprinde publicații ale copiilor, tinerilor și profesorilor suceveni, oferite de către autori pentru susținerea inițiativei filantropice; Târgul de produse culturale „Copil-Omenia”; expoziție cu vânzare de produse handmade, creative și/sau culturale realizate de copii și tineri individual și/sau în diverse activități școlare.

Prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar pentru religie, a completat că toate fondurile ce vor rezulta din activitățile maraton-festivalului vor fi folosite pentru a le oferi unor elevi cu performanțe la învățătură, dintre cei aflați în risc social, câteva zile de vacanță în tabăra „Temerari pe drumul cunoașterii”. Înscrierea participanților la activități se face prin completarea formularului de exprimare a intenției/angajamentului de voluntariat, până la data de 22.06.2022: https://docs.google.com/forms/d/1c6mwxJeTwgq1hQfySyqvh2pFFQo2p7QvadkqhGFEOfU/edit?ts=62a1b770

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25 de echipaje s-au înscris deja la „Sânzienele copiilor”, maraton-festival cultural și filantropic pentru copii și tineret.
 Vizualizări articol: 674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 de echipaje s-au înscris deja la „Sânzienele copiilor”, maraton-festival cultural și filantropic pentru copii și tineret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei