Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 104 (8021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei zile de distracție și delicatese la Cetatea de Scaun a Sucevei - eveniment dedicat "Zilei Europei"

Vineri, 6 Mai 2022 (20:05:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri, sâmbătă și duminică, sucevenii sunt așteptați pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei pentru a sărbători Ziua Europei, dar și relaxarea restricțiilor, după doi ani de pandemie, cu un "Târg de produse tradiționale și fructe de mare", dar și numeroase activități artistice – muzică populară, muzică ușoară, spectacole de promovare a tradițiilor, portului și muzicii etniilor din zona Bucovinei. Printre bunătățile de care se pot bucura pe perioada Târgului se numără baclavale și dulciuri turcești, kurtos și plăcinte pe lespezi, grătare, mititei și produse tradiționale din Bucovina, fructe de mare, alune glazurate și diferite dulciuri pentru copii.

Manifestările au început de vineri, 6 mai, cu deschiderea evenimentului și un program artistic susținut de Adriana Crainiciuc, Carina Maria Iureniuc, Ionela Bodale, Ionuț Catargiu și Nicoleta Cojocaru, în intervalul 17.00-20.00.

Sâmbătă, 7 mai, programul artistic se desfășoară în intervalul 14.00-20.00, cu Formația Eventime Music Suceava (14.00-15.00), Ionela Bodale, Ioana Stamate, Adriana Crainiciuc, Mariuța Pâțu, Veronica Pâțu, Nicoleta Cojocaru (16.00-16.30), Formația Eventime Music Suceava (16.30-17.30), Ștefan Cătălin Bocăneț, Georgiana Buga, Marta Crețu, Stelian Rusu (18.00-18.30), Sofia Floriștean, Antonia Seciu, Lavinia Ioana Penciuc, iar de la 19.00, Nicoleta Cojocaru și Formația Eventime Music Suceava – program de seară cu muzică de petrecere.

Duminică, 8 mai, manifestările continuă în intervalul 13.00-20.00, cu Ionela Bodale, Alina Maloș, Sofia Sfichi, Ioana Stamate, Narcis Cojocaru, Carina Maria Iureniuc, Bianca Bureșcu, Alexandra Enache, Mariuța Pâțu, Veronica Pâțu, Ionuț Dobrea, Nicoleta Cojocaru (15.30-16.00), Grupul Dulce Glas Bucovinean, Claudia Elena Prindii, Gabriel Cîrcu, Luiza Gabor, Mugurel Fercal, Diana Maria Corniciuc, Bogdan Tilihoi, Mirela Dance (17.30-18.00), Georgiana Buga, Jaquelin Ungureanu, Diana Aioanei, Doina Petroaie (18.30-19.00), Ciprian Petroaie (19.00-19.30), Alexandru Recolciuc (19.30-20.00).

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Promovarea Culturii și Tradițiilor din Bucovina Suceava, împreună cu Asociația Dulce Glas Bucovinean, cu sprijinul Muzeului Național al Bucovinei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei zile de distracție și delicatese la Cetatea de Scaun a Sucevei - eveniment dedicat "Zilei Europei".
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei zile de distracție și delicatese la Cetatea de Scaun a Sucevei - eveniment dedicat "Zilei Europei"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei