Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 104 (8021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administrație

Florin Sinescu a depus jurământul și a preluat oficial funcția de subprefect al județului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul prefect de Suceava Florin Sinescu a depus, joi dimineața, jurământul în funcția de subprefect al județului. Ceremonia a fost organizată în sistem online de Ministerul Afacerilor Interne și s-a desfășurat în prezența ministrului Lucian Bode. La depunerea jurământului au fost prezenți prefectul Alexandru Moldovan, subprefectul Cristian Șologon, fostul subprefect Alexandru Salup, precum și membri ai Colegiului Prefectural. După ce a fost citită Hotărârea de Guvern prin care Florin Sinescu a fost numit subprefect, acesta a depus jurământul și a preluat oficial noua funcție.

În cuvântul său, prefectul Alexandru Moldovan a remarcat faptul că în momentul de față conducerea Prefecturii Suceava este asigurată în totalitate de oameni care au lucrat în această instituție. „Îl felicit pentru desemnarea în funcția publică de subprefect al județului Suceava. Pentru mine personal, dar cred că și pentru toți colegii din Instituția Prefectului, astăzi suntem în fața unui eveniment cu o semnificație aparte. Iată că în momentul de față conducerea instituției este asigurată în exclusivitate de angajați, oameni care au trecut prin această instituție. Am convingerea că vom face o bună echipă pentru că avem obiective comune. Mă bizui pe colaborarea domniei sale, este un bun profesionist”, a precizat Moldovan. După ce a predat funcția, fostul subprefect Alexandru Salup a ținut să mulțumească angajaților acestei instituții, precum și instituțiilor publice cu care a colaborat cât timp a deținut acest post. „Am avut o perioadă destul de grea. Vreau să îi urez mult succes în noua funcție domnului Florin Sinescu și să aibă o perioadă mult mai liniștită și cât mai multe realizări întregii echipe”, a precizat Salup.

În ceea ce-l privește pe noul subprefect al județului, Florin Sinescu, acesta a spus că își pune la dispoziție întreaga capacitate profesională pentru ca împreună cu întreaga echipă a Prefecturii „să facem lucrurile să funcționeze la nivelul județului Suceava”. „Cred  că făcând echipă cu domnul prefect Moldovan, cu domnul subprefect Șologon, cu dumneavoastră, membrii Colegiului Prefectural, vom putea să venim să rezolvăm vasta problematică pe care o avem la nivelul județului Suceava, și iată că pe lângă chestiunile legate de conflictul militar din Ucraina sunt și cele legate de problematica socio-economică. De asemenea, este nevoie să dăm un răspuns cât se poate de rapid și eficient pentru activitatea unităților administrativ-teritoriale. Suntem la startul programului Anghel Saligny și al PNRR și trebuie să avem capacitatea să acordăm tot sprijinul tehnic, logistic, în condițiile legii, primarilor pentru a putea implementa la nivelul localităților tot ceea ce înseamnă proiectele de care sucevenii au nevoie”, a declarat Florin Sinescu.

Florin Sinescu este absolvent al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Inginerie Electrică, în anul 1994, și al Facultății de Drept din cadrul Universității „Spiru Haret”, în 2010. A urmat, printre altele, cursurile de înalt funcționar public din cadrul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, cursuri de management strategic al afacerilor interne la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” și cursuri la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazu”. Din 1995 până în 1997 a lucrat la Consiliul Județean Suceava, apoi la Prefectură. În perioada 11 mai 2012 – 25 martie 2015 a fost prefect de Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florin Sinescu a depus jurământul și a preluat oficial funcția de subprefect al județului Suceava.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Florin Sinescu a depus jurământul și a preluat oficial funcția de subprefect al județului Suceava2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei