Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 64 (7981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânăr încă minor, pus sub acuzare pentru furturi de mașini și din buzunare

Vineri, 18 Martie 2022 (11:16:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Vicovu de Sus au acționat, joi, în cadrul a două percheziții domiciliare, la imobilele unde locuiește un tânăr în vârstă de 17 ani despre care adunaseră date privind mai multe furturi comise pe raza orașului. Este vorba de furturi cu prejudicii mari, inclusiv furturi de mașini.  Trandafir M., în vârstă de 17 ani, a fost ridicat în timpul perchezițiilor, audiat și pus sub acuzare pentru mai multe fapte.

Pe 1 martie, aproape de ora 22.00, în fața restaurantului Spartan din Vicovu de Sus, un bărbat din Horodnic de Sus a reclamat furtul a 200 de euro. Din cercetări a rezultat că victima voia să schimbe niște bani, iar un tânăr care a stat pe lângă el i-a sustras banii din buzunar. S-a stabilit că minorul de 17 ani este autorul faptei.

O altă faptă a urmat pe 4 martie, când minorul a pătruns într-o încăpere a unei societăți din Vicovu de Sus, de unde a sustras un telefon mobil și cheia de contact de la un autoturism marca Audi A4. Autoturismul a fost condus de minor până în comuna Volovăț, unde acesta a încercat să-l vândă. Autoturismul a fost recuperat de partea vătămată.

Pe 11 martie, minorul de 17 ani, însoțit de încă două persoane, s-a deplasat în apropierea unei benzinării din comuna Horodnic de Jos., unde era parcat un Audi A 6. Autoturismul a fost furat, după ce în prealabil i-au fost distruse geamurile, și dus la un centru de fier vechi. Autoturismul a și fost cântărit înainte ca proprietarul să se sesizeze și să recupereze mașina. În acest caz a fost calculat un prejudiciu de 2500 de euro. 

Polițiștii aveau deja probatoriu adunat cu privire la aceste cazuri. Minorul de 17 ani a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, distrugere și conducere fără permis. El a fost audiat și a recunoscut faptele de pe care este acuzat.

După audieri, pe numele minorului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdus în arestul poliției județene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr încă minor, pus sub acuzare pentru furturi de mașini și din buzunare.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânăr încă minor, pus sub acuzare pentru furturi de mașini și din buzunare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei