Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 64 (7981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Se apropie sezonul

Cererile de verighete, în creștere la târgurile de nunți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cererile de verighete pentru cei care doresc să își întemeieze o familie sunt în creștere. După ce ultimii doi ani au fost marcați de pandemia de covid, iar nunțile au fost amânate ori s-au derulat în format restrâns, ridicarea restricțiilor de către Guvern a impulsionat afacerile în acest domeniu. Așa se face că târgurile de nunți au revenit în forță, iar numărul clienților a crescut considerabil. Reprezentanții firmei Atlantis Gold au participat deja la două astfel de evenimente și se pregătesc și pentru cel de la Iulius Mall Suceava. Precedentele târguri de nunți la care au participat au fost la Iași, în primele două sfârșituri de săptămână ale lunii martie. ”Au fost foarte multe cupluri interesate de achiziționarea de verighete. Cele mai apreciate și căutate sunt, în continuare, verighetele clasice”, a arătat Carmen Pascal, director al firmei Atlantis Gold din Rădăuți. Mai trebuie spus că în ultima perioadă prețul gramului de aur a crescut pe piața mondială cu 20%, și chiar dacă acum este într-o ușoară scădere, cererea a rămas ridicată. Explicația ar fi aceea că în perioadele de criză oamenii își pun economiile la păstrare așa cum știu mai bine. ”Cu ocazia tuturor crizelor care au existat au fost creșteri și de cereri și de prețuri. Iar investiția în aur a fost dintotdeauna una dintre variantele cele mai la îndemână pentru oameni pentru a-și păstra economiile, iar ceea ce se petrece acum, și mă refer în special la războiul din Ucraina, nu face excepție”, a mai precizat Carmen Pascal. Firma Atlantis Gold are un număr de 12 magazine în diferite orașe din țară, iar reprezentanții acesteia spun că reluarea evenimentelor ca înainte de declanșarea crizei sanitare în martie 2020 va impulsiona vânzările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cererile de verighete, în creștere la târgurile de nunți.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cererile de verighete, în creștere la târgurile de nunți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei