Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 62 (7979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ambro Suceava a trimis la Cernăuți primele 1.200 de paturi din carton presat pentru refugiații din Ucraina

Miercuri, 16 Martie 2022 (18:26:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Compania Ambro Suceava a trimis la Cernăuți primele 1.200 de paturi din carton presat pentru refugiații din Ucraina. Pregătirea și încărcarea paturilor s-a făcut miercuri, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă, a viceguvernatorului regiunii Cernăuți, Artur Muntean, și a managerului general al Ambro Suceava, Paul-Henri Kohler.

Vicepreședintele CJ Suceava Niculai Barbă a spus că Ambro a finalizat deja 1.900 din cele 2.000 de paturi pe care conducerea companiei a anunțat că le confecționează. „La doar trei zile de la discuția pe care domnul președintele Gheorghe Flutur a avut-o cu reprezentanții Ambro, care s-au oferit să lanseze în producție 2.000 de paturi pentru refugiații din Ucraina, acum sunt pregătite pentru a fi încărcate 1.900 de paturi”, a precizat Barbă. El a arătat că în primele transporturi către Cernăuți au încăput 1.200 de paturi, iar celelalte 800 de paturi vor fi transportate în Ucraina în cursul zilei de vineri. „Este un sprijin deosebit de important, un sprijin care a fost solicitat și de autoritățile ucrainene de la Cernăuți în momentul în care s-a deschis centrul logistic european de ajutoare de la Salcea. Ei vorbeau de o nevoie de circa 5.000 de paturi. Iată că în acest moment, din cele 2.000 de paturi lansate în fabricație, 1.900 sunt pregătite pentru a fi încărcate și până la finalul săptămânii va fi și diferența. Este un exemplu care arată cum se mobilizează comunitatea, este o demonstrație despre cum toată lumea vine alături de autorități, alături de ONG-urile de aici, pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina”, a precizat Niculai Barbă.

El a mai declarat că exemplul dat de compania Ambro este continuat și de alte firme, iar ajutoarele continuă „să curgă” spre refugiații din Ucraina. „Le mulțumim tuturor, iar noi suntem pregătiți să-i ajutăm pe refugiați cu ceea ce este nevoie. Suntem în continuare pregătiți să ajutăm refugiații, este poate momentul să reamintim că a început reintegrarea a o parte dintre refugiați”, a spus vicepreședintele CJ Suceava. El a arătat că deja sunt mai mulți copii ucraineni care merg la școlile din județ, iar o parte dintre refugiații care doresc să rămână aici încep integrarea, lor fiindu-le oferite locuri de muncă. „Sunt semne bune privind colaborarea în sprijinul refugiaților și așteptăm semne și mai bune, ceea ce pentru noi ar însemna să înceteze conflictul armat”, a afirmat vicepreședintele CJ Suceava.

La rândul său, viceguvernatorul din Cernăuți a ținut să mulțumească pentru acest sprijin, el arătând că acest ajutor este extrem de important. Artur Muntean a spus că până în momentul de față în regiunea Cernăuți au ajuns circa 50.000 de refugiați din alte zone ale Ucrainei și se așteaptă să mai vină încă pe atât.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambro Suceava a trimis la Cernăuți primele 1.200 de paturi din carton presat pentru refugiații din Ucraina.
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ambro Suceava a trimis la Cernăuți primele 1.200 de paturi din carton presat pentru refugiații din Ucraina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei