Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 62 (7979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nu lua numele liderului în deșert!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu-i priește lui Medvedev lipsa lui Djokovic, parcă dispare și apetitul său pentru performanță odată cu adevăratul rival. Eliminarea timpurie de la ”al cincilea Slam”, adică turneul de la Indian Wells, i-a adus lui Medvedev și pierderea locului de lider ATP în clasamentul live. Probabil și-l va recupera la Miami, căci Djokovic nu joacă nici acolo, iar după una rece pentru Medvedev trebuie să vină și una caldă. Deocamdată, să spunem că eliminarea sa a venit de la Monfils, care i-a servit de două ori din mână, în stil Kyrgios, câștigând de fiecare dată punctul! Dar nici alți favoriți n-au dus-o mai bine, americanii Tommy Paul și Brooksby  luându-i pe sus cu vivacitatea lor pe apaticul Zverev și respectiv pe neînțelesul Tsitsipas. Astfel, principalul favorit a rămas tot eternul Nadal, dar tocmai el trebuia să iasă primul... Tot un american era să-i facă felul, Sebastian Korda. Am văzut meciul ăsta care m-a purtat prin toate stările. După un prim set așa cum se cuvine, adică plin de respect la adresa jucătorului neînvins anul ăsta (cel mai bun start de an din carieră, mai e posibil așa ceva la vârsta lui Nadal?!), Korda a dat drumul la joc... și ce joc! De Top 3, fără exagerare. Preț de aproape două seturi, i-a făcut 4 break-uri lui Nadal, timp în care acesta n-a văzut minge de break la față! Astfel s-a ajuns la 6-1 și 5-2 cu două break-uri pentru Korda, care urma să servească pentru meci, chiar și a doua oară, dacă nu-i reușea din prima. Și da, s-a crispat într-un fel ciudat, nu la construcția punctului, ci la finalizare. Până la urmă a cedat în tie-break, deși și acolo a avut la un moment dat minibreak în față. E o înfrângere nedrept de dureroasă pentru băiatul ăsta, care s-ar fi descătușat cu adevărat în carieră, ar fi fost în cărți pentru Top 10 la final de an, așa cum pronosticasem acum aproape 2 ani. Pentru Nadal urmează alt american, gigantul Opelka, acesta eliminându-l pe Șapovalov exact pe dos decât ne-am fi așteptat, adică pierzând în tie-break, în schimb făcându-i canadianului două break-uri!

Despre fete cu proxima ocazie, tocmai a început meciul Simona-Sorana, o confruntare care n-a mai avut loc de când cele două erau adolescente!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu lua numele liderului în deșert!.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Nu lua numele liderului în deșert!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei