Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 20 (7937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Contractul pentru realizarea documentației de amenajare a Zonei de agrement Șipote a fost semnat

Miercuri, 26 Ianuarie 2022 (10:19:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Planurile municipalității sucevene, de a transforma Parcul Șipote în zonă de agrement, cu respectarea unor limitări foarte stricte, intră în linie dreaptă, odată cu semnarea contractului de realizare a documentațiilor necesare proiectului pentru care se vor atrage fonduri europene.

„Am semnat contractul pentru realizarea documentației tehnico-economice pentru proiectul <Zona agrement Parc Șipote>, cu firma care a câștigat licitația, S.C. Aria 42 Studio Srl București.
Valoarea contractului este 650.000 lei fără TVA. Mă bucură faptul că la semnarea contractului au venit de la București specialiști, arhitecți, care deja au mers pe teren.
Semnarea acestui contract este foarte importantă în depunerea proiectului la finanțare pe fonduri europene”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.
Durata contractului este de 24 de luni, primele 10 luni fiind pentru realizarea documentației, iar 14 luni vor fi destinate asistenței tehnice acordate beneficiarului pe perioada evaluării proiectului și ulterior până la semnarea contractului de finanțare.
În paralel, edilul sucevean a avut o întâlnire cu Comisia tehnică desemnată de Consiliul Local pentru realizarea Temei de proiectare la Pădurea Parc -Zamca, fiind prezentat draftul documentației. „Ne dorim ca în ședința ordinară a lunii februarie 2022 să aprobăm în Consiliul Local tema de proiectare pentru Pădurea Parc Zamca”, a adăugat Ion Lungu.

Municipiul Suceava a obținut, prin transfer de la Guvern, 43 de hectare de teren din Parcul Șipote, iar pentru amenajarea zonei de agrement se pot face doar construcții ușoare, fără a depăși ca suprafață construită 10% din suprafața totală. Similar, în zona Zamca, a obținut aproximativ 100 de hectare de pădure-parc, tot în scopul amenajării unei zone de agrement.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contractul pentru realizarea documentației de amenajare a Zonei de agrement Șipote a fost semnat.
 Vizualizări articol: 1187 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contractul pentru realizarea documentației de amenajare a Zonei de agrement Șipote a fost semnat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei