Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 20 (7937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevi loviţi cu un cuţit de un coleg de liceu

Miercuri, 26 Ianuarie 2022 (18:56:24)

UPDATE 2

Elevul în vârstă de 18 ani rănit cel mai grav a fost diagnosticat cu „plagă înjunghiată hemitorace drept cu hemotorax, sângerare activă la nivelul lobului pulmonar inferior drept”. Iniţial acesta era stabil, dar ulterior a intrat în şoc hipovolemic şi insuficienţă respiratorie. El a fost stabilizat în Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Suceava şi apoi a fost dus direct la sala de chirurgie. În traducere, cuțitul a ajuns în plămânul drept și i-a lezat țesutul pulmonar.

 

UPDATE

Conform datelor transmise de poliție, patru elevi, colegi de liceu în clasa a 11-a, se aflau în restaurant, iar între ei a izbucnit un scandal. Unul dintre tineri, în vârstă de 18 ani, din comuna Burla, care avea asupra lui un cuțit, i-a lovit pe doi dintre colegii de 17 şi 18 ani.

Poliția municipiului Rădăuți a primit un apel de urgență în jurul orei 14.00.

”După agresiune, autorul a fugit, însă echipajele deplasate cu operativitate l-au identificat în zonă în circa 15 minute și l-au preluat în custodie pentru audieri și celelalte activități procedurale. În urma cercetărilor efectuate în zonă a fost găsit și cuțitul folosit la agresiune”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Cei doi elevi nu au leziuni care să le pună viața în pericol.

 

Stirea inițială:

Trei elevi din clasa a XI-a au fost loviţi cu un cuţit de un alt tânăr în faţa fast-food-ului Mediterana din Rădăuţi, din vecinătatea Colegiului Tehnic din localitate. În acelaşi corp de clădire se află Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, dr. Adrian Săraru, a declarat că o victimă, înjunghiată la nivelul toracelui, a fost transportată la UPU Suceava și este momentan în state stabilă, și celelalte două sunt momentan la CPU Rădăuți, un tânăr cu leziuni minore în urma loviturilor și un tânăr bătut.

Vom reveni cu detalii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi loviţi cu un cuţit de un coleg de liceu.
 Vizualizări articol: 3810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi loviţi cu un cuţit de un coleg de liceu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei