Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 20 (7937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Autorul jafului cu mână armată de la Iaslovăț a ars geaca și adidașii cu care a dat lovitura

Miercuri, 26 Ianuarie 2022 (16:44:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

UPDATE
Elisei Boca, tânărul de 21 de ani, din Cajvana, care a comis jaful armat de la cafeneaua din Iaslovăț, a fost arestat pentru 30 de zile. Un magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Rădăuți a admis propunerea procurorului de caz, iar Elisei Roberto Boca va sta după gratii timp de o lună. Decizia de miercuri nu este definitivă și poate fi contestată la Tribunalul Suceava.
 

Elisei Boca, tânărul de 21 de ani din Cajvana care a comis jaful cu mână armată la o cafenea din Iaslovăț, a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni. Mai exact, acesta este acuzat de comiterea infracțiunilor de ”tâlhărie calificată”, ”nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, respectiv ”deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării”. Pe parcursul cercetărilor, acesta a recunoscut fapta comisă și le-a povestit polițiștilor cu lux de amănunte cum a procedat. Mai mult, Elisei Roberto Boca a încercat să ascundă și probele care îl incriminau. Astfel, geaca pe care o avea în momentul comiterii faptei, dar și perechea de pantofi sport cu care era încălțat au fost duse în grădina casei și incendiate. Pistolul cu bile pe care l-a folosit pentru a o amenința pe gestionară a fost ascuns în locuința tatălui său. Mai trebuie spus că în momentul în care i-a văzut pe polițiști la ușa sa, tânărul s-a urcat într-un autoturism marca Mercedes A Class și a încercat să fugă. A fost blocat de polițiști, care l-au încătușat și l-au dus la audieri. Cu ocazia percheziției pe care polițiștii au efectuat-o în cursul zilei de marți, s-a găsit și o parte din suma pe care Elisei Boca a furat-o din casă. Din cei 1.386 de lei s-a recuperat mai bine de jumătate din sumă, respectiv 764 de lei. În cursul acestei zile, tânărul va fi dus la Judecătoria Rădăuți, cu propunere de arestare preventivă.

Jaful de care este acuzat a avut loc în seara zilei de luni, în jurul orei 20.30. Înarmat cu pistolul cu bile, cu gluga pe cap și cu masca pe figură, Elisei Boca a intrat într-o cafenea din Iaslovăț. A amenințat-o pe gestionară, care a deschis casa, de unde autorul jafului a luat o parte din încasări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul jafului cu mână armată de la Iaslovăț a ars geaca și adidașii cu care a dat lovitura.
 Vizualizări articol: 6450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Autorul jafului cu mână armată de la Iaslovăț a ars geaca și adidașii cu care a dat lovitura3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei