Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 20 (7937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Spre o finală a bombardierilor?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cum aplecarea noastră spre tenisul feminin a fost sabotată de reprezentantele noaste în competiție (AO), ne confirmăm ironic statutul de suporteri de rezultat prin mutarea atenției înspre întrecerea băieților. Marea, imensa surpriză este eliminarea lui Zverev, ca într-o joacă de copii, de către Șapovalov. Trei seturi care l-au dezamăgit, pe bună dreptate, pe Boris Becker, dar nu numai pe el. Dacă nici acum nu contezi, când pandemia, politica și propria prostie îl scoate pe principalul favorit din cărți, atunci când? Zverev plutea pe un norișor unde toată lumea îl vedea câștigător de GS anul ăsta, deci pârtia era subînțeleasă. Uite că nu. Nici Șapovalov n-a valorificat aceată victorie, capotând convenabil în fața lui Nadal. De ce convenabil? Pentru că a luat ”totuși” două seturi. Această viziune înseamnă furatul căciulii. Nu chiar ca Simona, care se frângea de mijloc în timpul punctului, și spaniolul avea rău de la stomac, astfel că doar ținea mingea în joc. Ceea ce i-a oferit canadianului prilejul de a se bate singur, pe care acesta nu l-a ratat, dimpotrivă. Trasă la indigo a fost și prestația lui Monfils în fața lui Berrettini, astfel că spaniolul și italianul își vor disputa prima semifinală de AO.

Aici e momentul de a-mi pune cenușă în cap pentru că nu am crezut, în ruptul capului, că Berrettini va ajunge așa departe în turneu. Dacă vă amintiți, spuneam că expulzarea lui Djokovic îi desena o țintă pe spate. Așa o fi fost, dar nimeni n-a fost în stare s-o nimerească. Deci iată-l într-o semifinală cu Nadal, una a supraviețuitorilor. Orice predicție mi se pare hazardată, chiar dacă Nadal e dat favorit de către bookmaker-i.

Din partea cealaltă vine parcă netulburat Medvedev. L-a suportat pe Cressy, stilul obsedant de serviciu-voleu încurcându-i pe mulți în trecut, iar azi e chemat să-l gestioneze pe Auger-Aliassime, misiune care cred că-i e la îndemână. Rusul chiar pare cu o clasă peste colegii din Top10, excepție făcând Djokovic și Zverev, care nu (mai) sunt în turneu. De aceea, pare că nu contează cine îi va fi adversar în semifinală, Sinner sau Tsitsipas. Italianului i-a administrat set la zero la Turneul Campionilor, în timp ce cu grecul ar reedita semifinala de anul trecut. Atunci a bătut Medvedev în 3 seturi, dar Tsitsipas și-a luat revanșa în oglindă în sferturile de la Roland Garros. Să fie tenis!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spre o finală a bombardierilor?.
 Vizualizări articol: 1000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Spre o finală a bombardierilor?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei