Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 17 (7934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amendă și bar închis după producerea unui accident mortal

Duminică, 23 Ianuarie 2022 (13:11:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident mortal produs în urmă cu o săptămână la Hârtop a dus la un control al poliției la un bar din localitate, după ce au existat informații că localul a fost deschis târziu în noapte iar o parte din cei implicați în evenimentul rutier au consumat alcool acolo. Informația s-a confirmat, administratorul barului încasând o amendă de 7.000 de lei, în plus unitatea fiind închisă pentru o lună de zile.

În noaptea de 17 spre 18 ianuarie, în jurul orei 1.30, un accident mortal a avut loc la Hârtop.

Din primele cercetări ale poliției rezultă că Ionel Leonte, în vârstă de 50 de ani, localnic, care conducea un VW Golf a pătruns pe contrasens după care a făcut viraj la dreapta pentru a parca în fața locuinței sale. În timpul manevrei la dreapta, mașina condusă de bărbatul de 50 de ani a fost acroșată puternic în partea laterală dreapta de către un VW Passat, condus din spate de Vasile Grădinariu, în vârstă de 21 de ani. În urma impactului violent, bărbatul în vârstă de 50 de ani a decedat. Echipajele medicale care au ajuns la fața locului au constatat că acesta nu mai prezenta semne vitale. Victima nu a răspuns nici la manevrele de resuscitare. În cealaltă mașină erau doi tineri, tot localnici, pasagerul fiind transportat la spital și diagnosticat cu un traumatism cranian ușor, care nu a necesitat internare.

Celălalt VW, care a lovit mașina din față, era condus de Vasile Grădinariu, în vârstă de 21 de ani. În urma verificării cu etilotetsul a rezultat că tânărul avea o concentrație de 0,69 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Continuând cercetările, polițiștii au stabilit că barul Babilon Best din Hârtop a fost deschis în acea noapte în jurul orei 1.00. Având în vedere măsurile dispuse în contextul Covid, barurile nu pot funcționa după ora 22.00. Polițiștii de la Hârtop au pus sigiliu pe bar și i-au adus la cunoștință oficial administratorului unității comerciale că nu mai are dreptul să desfășoare activități comerciale timp de 30 de zile. Măsura suspendării activității a fost aplicată complementar amenzii de 7.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amendă și bar închis după producerea unui accident mortal.
 Vizualizări articol: 2239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amendă și bar închis după producerea unui accident mortal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei