Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 17 (7934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Doi tineri răniți grav într-un accident cu un BMW condus cu viteză. Ambii au ieșit pozitivi la testul antidrog

Duminică, 23 Ianuarie 2022 (10:42:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii militari suceveni au intervenit, sâmbătă noapte, la un accident rutier petrecut la Stroiești, doi tineri ajungând la spital după ce BMW-ul cu care se deplasau a lovit violent un gard din beton și alte obstacole. Alarma s-a dat în jurul orei 0.00. Echipajul de descarcerare a găsit în mașină un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu traumatisme, acesta fiind extras din mașină cu accesoriile specifice. Rănitul era conștient și a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, pentru a fi evaluat.

Un alt tânăr, care ieșise singur din autoturism, a fost și el transportat la spital. Acesta din urmă nu era însă într-o stare deloc bună, fapt care avea să se confirma la spital.

După evaluările de la spital a rezultat că cei doi tineri implicați au suferit leziuni grave și foarte grave. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu o contuzie hemoragică cerebrală, fracturi costale, hemopneumotorax stâng, contuzii pulmonare, lacerație hepatică, renală stânga și splenică. Leziuni multiple și foarte grav așadar. Tânărul extras din mașină a fost diagnosticat cu fracturi la nivelul masivului facial, fracturi costale, pneumotorax ,contuzii pulmonare, ruptură splenica. Așadar, ambii au leziuni foarte grave, care le pun viața în pericol.

Conform unor surse, ambii tineri au ieșit pozitiv la testul antidrog, chiar la două substanțe.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD (B2 și TIM) cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Polițiștii au demarat și ei cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri răniți grav într-un accident cu un BMW condus cu viteză. Ambii au ieșit pozitivi la testul antidrog.
 Vizualizări articol: 2692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri răniți grav într-un accident cu un BMW condus cu viteză. Ambii au ieșit pozitivi la testul antidrog0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei