Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 17 (7934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Circul s-a redeschis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aseară a reînceput ceea ce impropriu este numit "campionatul naţional de fotbal", o competiţie care prezintă tot mai puţin interes pentru spectatori (dovada fiind faptul că şi înainte de pandemie, pe majoritatea stadioanelor noastre numărul de spectatori era caîn plină molimă!), deci interesul e mai degrabă local sau zonal, nicidecum naţional. Asta, în privinţa spectatorilor. Dacă privim în partea cealaltă, la combatanţi, şi aici este de remarcat ceva care ne întăreşte statutul de originali: atât înainte de startul fiecărui campionat, cât şi în pauză de iarnă, dacă întrebi ce obiectiv au echipele pentru ediţia respectivă, 14 din 16 îţi vor spune că trag la titlu, şi că o clasare doar pe podium ar fi privită ca un eşec. Din mişcare, obiectivele se reconsideră, astfel încât următoarea ţintă ar fi calificarea în play-off, apoi evitarea retrogradării! Dacă analizezi lucid, obiectiv şi cu minimă competenţăceea ce se vede în iarbă, te sperii de tupeul împiedicaţilor ălora de a se dezbrăca şi a ieşi în faţa omenirii în chiloţi! Vreo bună jumătate din efective sunt alcătuite din necalificaţi care parcă n-au văzut minge în viaţa lor. Din import se aduce marfăcam de aceeaşi calitate (că doar n-o să aducem fotbalişti adevăraţi, ca să se simtă umiliţi neisprăviţii noştri), ba încă şi cu termenul de garanţie depăşit, alungaţi de proşti sau de bătrâni, cu probleme fizice, ce mai: second-hand de cea mai proastă calitate. În oricare ţarăde pe lumea asta a ajuns şi câte un fotbalist de marcă, chiar dacă bătrân. Puteţi nominaliza măcar unul, unul singur, care să fi ajuns şi în România? Evident că nu. Şi n-o să vedeţi vreodată vreunul, din moment ce porecliţii "investitori" nu investesc absolut nimic, ei folosind echipele doar caspălătorii de bani. Cercetaţi doar ce a fost, este şi va fi la Dinamo, şi veţi înţelege exact ce spun. De ieri s-a redeschis circul. Cel mai trist circ din lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circul s-a redeschis.
 Vizualizări articol: 1305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Circul s-a redeschis5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei