Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 17 (7934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinci oameni, din Rădăuți, Vatra Dornei, Suceava, Vicovu de Jos și Bălăceana au murit în ultimele 24 de ore din cauza Covid,

Duminică, 23 Ianuarie 2022 (14:27:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci oameni din județul Suceava - din Rădăuți, Vatra Dornei, Suceava, Vicovu de Jos și Bălăceana au murit din cauza Covid, în ultimele 24 de ore, a informat, duminică, la ora 13.00, Prefectura Suceava. Numărul sucevenilor decedați din cauza Covid de la începutul pandemiei a urcat la 2.092 persoane.

A crescut și numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 care necesită spitalizare. În spitalele din județ sunt internați, la această dată, 371 de pacienți cu Covid, din care 34 sunt copii. În intervalul 22-23 ianuarie au fost internate 36 de persoane cu Covid și au fost externate 26 persoane.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava sunt 161 de pacienți cu Covid, din care 27 de copii. 21 dintre pacienții internați prezintă forme severe de Covid și 9 sunt cu forme grave, la ATI.  La ATI Covid mai este un singur pat disponibil.

La Rădăuți sunt internați 81 pacienți adulți, din care 2 cu forme critice; la Câmpulung Moldovenesc - 21 de pacienți, din care 13 cu forme grave; Gura Humorului - 18 pacienți; Siret - 6 pacienți; Vatra Dornei - 42 de pacienți, din care 7 cu forme grave; Fălticeni - 35 de pacienți adulți, din care di2 cu forme grave, și 7 copii.

La nivelul județului sunt disponibile 130 locuri libere Covid  și 51 locuri pentru zona tampon.

În izolare, în afara pacienților cu Covid din spitale, se află 5.256 de persoane, din care 665 intrate în ultimele 24 de ore, iar în carantină sunt 2.857 persoane, din care 88 intrate în ultimele 24 de ore.

La nivel național, în intervalul 22-23 ianuarie, orele 10.00, au fost raportate 22 de decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din  țară.

Dintre cele 22 de decese, unul a fost înregistrat la categoria de vârstă  50-59 ani, 6 la categoria de vârstă 60-69 ani, 6 la categoria de vârstă 70-79 ani și 9 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

Din totalul de 22 de pacienți decedați, 20 au fost nevaccinați și 2 vaccinați. Pacienții vaccinați aveau vârsta cuprinsă între  grupele de vârstă 60-69 ani și peste 80 ani. Toți pacienții vaccinați care au decedat prezentau comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu Covid-19 este de 5.958, cu 410 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI  sunt internate 599 de persoane, cu 17 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 599 de pacienți internați la ATI, 76 au certificat care atestă vaccinarea.

Din totalul pacienților internați, 551 sunt minori, 546 fiind internați în secții, cu 60 mai mult decât în ziua anterioară și 5 la ATI, cu unul mai mult decât în ziua anterioară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci oameni, din Rădăuți, Vatra Dornei, Suceava, Vicovu de Jos și Bălăceana au murit în ultimele 24 de ore din cauza Covid,.
 Vizualizări articol: 3001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci oameni, din Rădăuți, Vatra Dornei, Suceava, Vicovu de Jos și Bălăceana au murit în ultimele 24 de ore din cauza Covid,0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei