Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 2 (7919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alianţa Franceză își va reîncepe programul de activități și cursuri lunea viitoare

Miercuri, 5 Ianuarie 2022 (14:09:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Alianţa Franceză își va reîncepe programul de activități și cursuri destinate publicului larg luni, 10 ianuarie 2022. Cursurile de franceză organizate în acest an se adresează tuturor categoriilor de public și tuturor vârstelor - copii, adolescenți, adulți - după cum urmează: „Le français, c’est facile!” - cursuri de limba franceză pentru copii (7-10 ani), vineri, 16:00-17:30, „Le français au collège” - cursuri de limba franceză pentru adolescenți (11-15 ani), luni, 16:00-18:00, sau sâmbătă, 10:00-12:00, Cursuri de limba franceză generală pentru liceeni (16-19 ani), joi, 16:00-18:00, Cursuri de pregătire pentru examenul DELF/DALF, luni, 18:00-20:00, și joi, 16:00-18:00, Curs de franceză pentru adulți - marți, 16:30-18:30, Alianţa Franceză organizează și cursuri individuale, la cerere, pentru copii, adolescenți, adulți. După cum știți deja, Alianţa Franceză din Suceava are o echipă de profesori recunoscuți pentru profesionalismul lor, care utilizează manuale și metode actuale și interactive de învățare a limbii franceze, precum Les Loustics (copii), Adomania și Cosmopolite (adolescenți), Totem și Vite et bien (adulți).

În funcție de preferințe și de disponibilitatea lor, cursanții adulți pot opta atât pentru cursuri față în față, cât și pentru cursuri în regim online. Cursurile în format fizic se vor desfăşura la Școala Gimnazială Nr. 1 din municipiul Suceava, cu respectarea regulilor sanitare în vigoare. Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, publicul poate contacta secretariatul Alianţei Franceze la adresa de e-mail aliantafrancezasv@gmail.com sau la numărul de telefon: 0737-784.074 (de luni până vineri, între orele 11:00-18:00).

„La început de ianuarie, Alianța Franceză din Suceava mulțumește tuturor colaboratorilor săi pentru contribuția adusă la desfășurarea proiectelor și activităților francofone din 2021 și urează întregii comunități sucevene un An Nou fericit și prosper”, transmite echipa Alianța Franceză din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alianţa Franceză își va reîncepe programul de activități și cursuri lunea viitoare.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alianţa Franceză își va reîncepe programul de activități și cursuri lunea viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei