Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 2 (7919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Coronavirus

Explozie de cazuri de Covid în Suceava: 256 de persoane confirmate pozitiv în 24 de ore, pe locul doi după București

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Valul 5 al pandemiei de Covid-19 în România respectă ciclicitatea valurilor anterioare, în sensul că județul Suceava se află din nou printre primele în care se instalează. Pe același principiu, județul va fi și printre primele care vor ieși din valul 5, din valul precedent ieșind primul.

În ultima săptămână, Suceava s-a plasat în prima parte a clasamentului în topul numărului zilnic de noi infectări, iar marți s-a înregistrat o triplare a numărului de cazuri noi: 256 de persoane infectate, din 2.231 de persoane testate, față de 81 de cazuri noi, din ziua precedentă, și 92 de cazuri în ziua de 1 ianuarie. În data de 24 decembrie numărul cazurilor de infectare a fost de 17, iar cu două săptămâni mai devreme, în 10 decembrie, au fost 13 cazuri noi de infectare. Peste 200 de cazuri au mai fost în valul patru, 238 de cazuri în 7 octombrie 2021. Marți, doar în București s-au înregistrat mai multe cazuri decât în județul Suceava, 677 de cazuri.

Concomitent cu îngrijorarea față de numărul de cazuri crește și cea față de modul de evoluție a bolii, și asta deoarece de luni până marți dimineață s-au prezentat la spitalele din județ pentru internare nu mai puțin de 21 de persoane bolnave de Covid, față de 3-4 persoane, cât se internau înainte de Crăciun. La acest ritm de internare a pacienților cu Covid, în 10 zile toate locurile din zona Covid a Spitalului de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava ar fi ocupate, astfel încât este de așteptat să intre din nou în funcțiune coordonarea județeană a repartiției internărilor în celelalte spitale din județ, în funcție de gravitatea cazurilor.

La nivel național, marți au fost înregistrate 3.900 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, dintre care 186 de cazuri de pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Au fost efectuate 20.744 de teste RT-PCR și 42.766 de teste rapide antigenice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Explozie de cazuri de Covid în Suceava: 256 de persoane confirmate pozitiv în 24 de ore, pe locul doi după București.
 Vizualizări articol: 2179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Explozie de cazuri de Covid în Suceava: 256 de persoane confirmate pozitiv în 24 de ore, pe locul doi după București1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei