Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 294 (7906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un pieton mort, altul rănit, din cauza circulației imprudente pe timp de noapte

Joi, 16 Decembrie 2021 (11:28:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Râșca a murit, în timp ce unul din Mălini a fost rănit grav, după ce au fost acroșați de mașini. Ambele accidente s-au produs după lăsarea întunericului iar ancheta preliminară a poliției indică faptul că pietonii se deplasau imprudent.

Accidentul cu final tragic s-a produs miercuri, în jurul orei 17.20, pe drumul județean din satul Buda, comuna Râșca. Un localnic în vârstă de 47 de ani s-a angajat în traversarea drumului fără a se asigura, prin loc nemarcat, fiind acroșat frontal de un autoturism marca BMW condus de un tânăr de 23 de ani, tot localnic, care rula pe relația dinspre Râșca spre Slătioara. În urma impactului violent, pietonul a decedat. Șoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemie 0.

Din primele cercetări ale poliției rezultă că vinovat de accident se face pietonul, care a traversat fără a se asigura. De stabilit ar mai fi, în cadrul anchetei ce va urma, viteza cu care circula șoferul în localitate. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 2.30, pe DN 23 Fălticeni-Gura Humorului, la Rădășeni, șoferul din Iași al unui BMW a acroșat un pieton care se deplasa pe carosabil, fără să aibă aplicate pe îmbrăcăminte elemente fluorescent-reflectorizante, au constatat polițiștii. O ambulanță ajunsă la fața locului l-a preluat pe pieton, un bărbat în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în Mălini și l-a transportat la Spitalul Județean Suceava. Pietonului i s-a stabilit diagnosticul de traumatism prin accident rutier și fractură deget mâna dreaptă, rămânând internat. Șoferul implicat în acest accident, un tânăr de 32 de ani, cu domiciliul în comuna Grajduri, județul Iași, a fost verificat cu etilotetsul, nefiind nici el băut. În acest caz cercetările continuă pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un pieton mort, altul rănit, din cauza circulației imprudente pe timp de noapte.
 Vizualizări articol: 1355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un pieton mort, altul rănit, din cauza circulației imprudente pe timp de noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei