Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 294 (7906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Grădinița „Așchiuță” din municipiul Suceava a sărbătorit 60 de ani de la înființare

Joi, 16 Decembrie 2021 (13:39:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grădinița cu Program Prelungit (GPP) „Așchiuță” din municipiul Suceava a împlinit anul acesta 60 de ani de la înființare (1961 - 2021), ea fiind cunoscută în trecut ca Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Suceava.

Cu acest prilej, directoarea grădiniței, prof. Dorina Vieriu, a organizat diverse activităţi doar cu copiii, pentru că fiind pandemie nu a putut să inițieze un eveniment festiv, cu invitaţi. 

„La mulţi ani «poveştii  de viaţă  a  grădiniţei», o poveste despre copii şi adulţi, care timp de 60 de ani au dat sens şi valoare «consensului educaţional», au parcurs împreună etape în educaţie, o educaţie aleasă cu multă grijă pentru cei mici, de către profesionişti în educaţia timpurie, au clădit valori, personalităţi, caractere şi au rămas peste timp în armonie cu amintirile”, a fost mesajul directoarei Dorina Vieriu.

Sănătate și multe bucurii le-au fost transmise și miilor de copii care au însufleţit cu jocurile lor, de-a lungul timpului, spaţiul grădiniţei, care au crescut, s-au dezvoltat, „au promis şi au devenit făuritori de bucurie, la rândul lor”.

Merită felicitate și toate educatoarele care și-au desfășurat activitatea la Grădiniţa „Aşchiuţă” de-a lungul timpului, „care au creat parcursuri de viaţă, educaţie pentru viitor, prin dăruire pentru profesie, prin sentimente pentru copii, prin slujire neobosită”.

Un mesaj de prețuire a fost transmis de actuala conducere și nenumăratelor familii care au făcut ca parteneriatul grădiniţă-familie să fie mult mai trainic, care au crezut în calitatea educaţiei şi în calitatea oamenilor, au vibrat la emoţiile generaţiilor şi au dat sens vârstei copilăriei prin fapte de neuitat.

„La mulţi ani tuturor persoanelor care, prin activităţi fel de fel, prin dragoste şi grijă neobosită au contribuit la bucuria copiilor de a veni zi de zi la grădiniţă. La mulţi ani, Grădiniţa «Aşchiuţă», un spaţiu de poveste pentru poveşti de neuitat, acum la împlinirea a 60 de ani de viaţă în slujba educaţiei, dedicată celor mici, prin dăruirea celor mari”, a completat prof. Dorina Vieriu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grădinița „Așchiuță” din municipiul Suceava a sărbătorit 60 de ani de la înființare.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grădinița „Așchiuță” din municipiul Suceava a sărbătorit 60 de ani de la înființare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei