Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 294 (7906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concursul de culturism cu cele mai mari premii în bani din România, duminică, la Casa de Cultură Suceava

Joi, 16 Decembrie 2021 (17:46:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duminică, 19 decembrie, la Casa de Cultură Suceava, începând cu ora 10.30, va avea loc unul dintre cele mai importante concursuri de culturism din România, Semtex Grand Prix, un eveniment devenit deja tradiție, care a ajuns la ediția a IV-a.

Organizatorul acestui eveniment, multiplu campion și antrenor de culturism, Cristi Tcaciuc, a anunțat că vor participa sportivi din toată țara, cu un nivel de pregătire foarte ridicat, dată fiind și valoarea premiilor, care ajung la aproximativ 15.000 de dolari.

“Sunt premii egale cu cele din concursurile profesioniste și cu siguranță este concursul cu cele mai mari premii în bani din România”, a declarat suceveanul care, la rândul său, a participat la zeci de concursuri internaționale, având în palmares numeroase premii și medalii, printre care și un titlu de vicecampion mondial.

Tcaciuc antrenează și sportivi care la rândul lor au reușit să obțină premii importante pentru România, întorcându-se cu medalii chiar și de la ultimele Campionate Mondiale și Europene.

 

Arbitrii trimiși de Federația Română de Culturism și Fitness

Competiția de duminică, 19 decembrie a.c., are în program concursuri la mai multe categorii, precum Culturism Juniori Open, Culturism Masters Open, Classic Physique, Culturism Seniori -70, -80, -90, +90 de kilograme și Open.

Pe lângă valoarea mare a premiilor și experiența lui Tcaciuc în organizarea unor astfel de competiții, nivelul profesionist al concursului de duminică va fi dat și de brigada de arbitri, pusă la dispoziție de Federația Română de Culturism și Fitness, prin implicarea preşedintelui acestui for, Gabriel Toncean.

Interesant este și faptul că Semtex Grand Prix dă șansa oricărui sportiv să urce pe scenă, fără condiția să fie legitimat la un club sportiv.

Înscrierea concurenților va avea loc sâmbătă, în prima parte a zilei, la Casa de Cultură (sala mică).

 

Unde găsiţi bilete

Prețul biletelor este de 50, respectiv 60 de lei, și variază în funcție de poziționarea în sala mare de spectacole de la Casa de Cultură din centrul Sucevei.

Bilete se pot cumpăra și în ziua concursului, începând de la ora 9.30, iar pentru mai multe informații intrați pe pagina oficială a concursului: Facebook / Semtex Grand Prix.

Din păcate, din cauza condițiilor impuse de pandemie, accesul va fi permis în limita a 50% din capacitatea sălii.

 

Live pe Big Arms Society!

Evenimentul va fi Transmis Live cu trei camere, calitate HD, imaginile fiind proiectate pe două ecrane led, în stânga și dreapta scenei.

Transmisia va putea fi urmărită în exclusivitate pe site-ul și pagina de Facebook Big Arms Society, o comunitate înființată recent de către un sucevean, Cristi Lazăr, care și-a propus să ofere cât mai multor practicanți de fitness sfaturi și recomandări doar de la antrenori personali și campioni în culturism.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de culturism cu cele mai mari premii în bani din România, duminică, la Casa de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 1542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul de culturism cu cele mai mari premii în bani din România, duminică, la Casa de Cultură Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei