Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 294 (7906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi indivizi care au tâlhărit un bătrân de 85 de ani, trimiși la pușcărie

Joi, 16 Decembrie 2021 (14:36:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Doi indivizi din Rădăuți, recidiviști, au primit pedepse de peste 3 ani de închisoare, fiecare, pentru o tâlhărie comisă asupra unui bătrân, peste care au intrat în casă și i-au luat banii. Cei doi au fost condamnați atât de Judecătoria Rădăuți, iar joi și de Curtea de Apel Suceava, soluția fiind definitivă. Adrian Marinel Vira a primit 2 ani de închisoare pentru fapta de tâlhărie, în condițiile în care se afla în termenul de încercare al unei pedepse rezultante de 1 an şi 6 luni închisoare, aplicate cu suspendare. În aceste condiții, pedeapsa totală pe care o are de executat este de 3 ani și 6 luni de detenție. Al doilea inculpat, Petru Ionel Iroftei, a primit 3 ani pentru tâlhăria comisă asupra bătrânului din Volovăț, însă avea și el o condamnare cu suspendare pentru infracțiuni rutiere. Pedeapsa rezultantă în cazul acestui al doilea inculpat este de 3 ani și 8 luni de închisoare.

În noaptea de 12 spre 13 octombrie 2017, în jurul orei 2.30, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată despre faptul că un bătrân în vârstă de 85 de ani, din comuna Volovăţ, a fost victima unei tâlhării comise în timpul nopţii. Cercetările au demarat imediat la faţa locului, oamenii legii stabilind cum s-au petrecut lucrurile. Astfel, s-a stabilit că în jurul orei 01.00, în timp ce bătrânul dormea singur într-o încăpere a casei, două persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinţei şi l-au ameninţat să le dea bani. În urma presiunilor şi ameninţărilor, victima le-a spus unde îşi păstra economiile, după care cei doi necunoscuţi au sustras suma de 2.000 de lei şi s-au făcut nevăzuţi. Cercetările întreprinse de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au dus la identificarea şi apoi localizarea celor doi autori în municipiul Rădăuţi. Cei doi, Adrian Marinel Vira şi Petru Ionel Iroftei, au fost interceptaţi de un echipaj de poliţie după instaurarea unor filtre.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi indivizi care au tâlhărit un bătrân de 85 de ani, trimiși la pușcărie.
 Vizualizări articol: 882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi indivizi care au tâlhărit un bătrân de 85 de ani, trimiși la pușcărie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei