Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 258 (7870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin consistent al statului polon pentru combaterea pandemiei de Covid-19 din România

Miercuri, 3 Noiembrie 2021 (13:53:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sprijin consistent a primit România în lupta pentru combaterea pandemiei de Covid-19 din partea statului polon. O echipă medicală de peste 40 de medici și asistenți din Polonia au venit, joi, 28 octombrie, să ofere ajutor și să se alăture doctorilor și asistenților români în lupta împotriva Covid-19. De asemenea, au mai fost oferite 50 de concentratoare de oxigen, 150 de piese pentru concentratoare de oxigen, 55 piese de cardio-monitoare, 50 de piese respiratoare, 3 piese de aparate de dezinfectare și 1.000 de piese de pulsoximetri care toate au fost deja livrate în România. Pentru acest gest de ajutor, Uniunea Polonezilor din România prezintă salutul său și mulțumește Ambasadei Republicii Polone și statului polon pentru sprijinul pe care îl oferă poporului român în lupta cu pandemia. Deputatul minorității poloneze din România, Ghervazen Longher, a citit o declarație de presă în acest sens în Parlamentul României.

”Ajutorul statului polon vine ca răspuns al Uniunii Europene la cererea de asistență a României pentru a trata numărul mare de pacienți afectați de Covid-19, prin intermediul Mecanismului de protecție civilă.  Situația pandemiei în România este alarmantă. Deși în această iarnă, comparativ cu cea precedentă, vaccinurile sunt accesibile tuturor, Europa este singura regiune a lumii care raportează o creștere a numărului de cazuri noi de Covid-19 la nivel global, după cum a anunțat Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Din păcate România se află pe lista roșie a țărilor cu risc ridicat de infectare. De aceea mai multe țări ale UE, printre care și Polonia și-au oferit sprijinul în lupta cu pandemia. Doar împreună putem învinge pandemia. Orice ajutor este bine venit în speranța că totul va reveni la normal în cel mai scurt timp. Multă sănătate tuturor!”, este mesajul transmis de Ghervazen Longher, președintele Uniunii Polonezilor din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sprijin consistent al statului polon pentru combaterea pandemiei de Covid-19 din România.
 Vizualizări articol: 1047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sprijin consistent al statului polon pentru combaterea pandemiei de Covid-19 din România5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei