Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 247 (7859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

25 de elevi de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni s-au vaccinat joi

Joi, 21 Octombrie 2021 (15:37:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava continuă inițiativa „Vaccinare și responsabilitate”, demarată în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava, prin susținerea unor campanii de vaccinare în școli.

Joi, pe 21.10.2021, Caravana vaccinării a ajuns la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni. 25 de elevi, cu vârste cuprinse între 15-18 ani, din cadrul acestui colegiu s-au vaccinat cu prima doză, alături de 4 profesori și 2 angajați din rândul personalului nedidactic.

Inspectorul școlar general al IȘJ, prof. Bocanci Grigore, a precizat că „în perioada actuală, se impune, mai mult decât oricând, realizarea unor demersuri concrete de susținere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât și prin puterea exemplului. Vaccinarea este cea mai importantă măsură sanitară de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2. În această perioadă a pandemiei de COVID-19, vom fi prezenți și vom sprijini cât mai multe campanii  de vaccinare în școli, alături de celelalte măsuri de asigurare a siguranței sanitare.”

Prezent la activitate, inspector școlar general adjunct prof. Anton Nicolae Ciprian a menționat că „pentru prezența fizică a elevilor la școală este nevoie de intensificarea procesului de vaccinare. Felicit elevii, dar în acelaşi timp mulțumesc și părinților pentru acordul dat privind decizia de vaccinare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25 de elevi de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni s-au vaccinat joi.
 Vizualizări articol: 1044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 de elevi de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni s-au vaccinat joi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei