Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 247 (7859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Faţa echipei. Şi dosul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu cred că mai e nevoie de cine ştie ce exemple lămuritoare ori de argumentaţii din cele mai elaborate pentru a demonstra (cui are timp de pierdut!) că poporul român este niţeluş altfel decât absolut toate celelalte naţii de pe glob şi că în oricare domeniu ai arunca o privire, ai sesiza de îndată că la noi totul are altă abordare, altă perspectivă şi alte efecte decât la oricare alţii: de la vaccinare/nevaccinare şi de la implantarea/neimplantarea cip-urilor simultan cu doza salvatoare/ucigaşă (după unghiul de vedere al fiecăruia), trecând prin politica, unde deja s-a repetat ceea ce tot noi inventaserăm (votul împotriva guvernului dat chiar de un partid aflat la guvernare!), şi terminând cu fotbalul, în care tot aşteptăm să se producă marile performanţe fără să investim nimic (ba mai şi furând din ceea ce li s-ar fi cuvenit amărâţilor de pe gazon - cazul Dinamo este şi unic în galaxie şi lămuritor pentru ceea ce înseamnă complicităţi jegoase şi multiple la tâlhărie, iar faptul că nimeni nu-i în pârnaie tine de Zonă Crepusculară), totul este diferit de ce e la ceilalţi. Şi, evident, diferit de ceea ce ar fi normal. De aici se pot trage şi foloase, cu precădere în zona politicului (unde cu cât votează alegători mai tâmpiţi, cu atât mai bine le e politicienilor - dar ce, nu se vede!?) şi a "spiritualităţii", unde tăntălăului e suficient să-i spui nu că-i tâmpit, din moment ce face altfel decât restul lumii, ci că e parte din "poporul ales", ăla altfel decât toate popoarele Căii Lactee. Aaa, dar eram la fotbal! Aici, o campioană, precum CFR, după ce a luat mardealăsoră cu moartea de la toate împiedicăturile continentului, ba mai făcându-se de râs şi prin ţări neomologate, defilează într-un mare fel prin campionatul unde există alţii încă mai împiedicaţi, dar când dă totuşi de vreun Rapid care n-are ce pierde, este tăvălităprecum şniţelul prin ou şi pesmet! La urmă, în loc să ceară scuze fanilor, poporului în general (pentru timpul pierdut la televizor), vine un trântor din echipa asta de clovni şi grohăie de te face să te tăvăleşti de râs: "În meciul cu Alkmaar o să arătăm o altă faţă a echipei!". Să mori tu!?! Da' până acu' de ce aţi arătat, mă, numai dosul!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Faţa echipei. Şi dosul.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Faţa echipei. Şi dosul5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei