Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 247 (7859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A doua mașină confiscată de polițiști, în cazul unui furt de lemn pentru foc

Joi, 21 Octombrie 2021 (10:46:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au continuat cercetările într-un caz de furt de 25 de metri steri lemn de foc, faptă comisă din Cantonul Silvic Gălănești, care aparține de Ocolul Silvic Marginea.

Conform sesizării silvicultorilor, dintr-o zonă cu vegetație forestieră (luncă) situată pe raza comunei Gălănești, a fost sustrasă cantitatea de aproximativ 25 metri steri lemn foc (aproximativ 12,04 metri cubi) material lemnos ce era depozitat în două locații diferite. Este vorba de lemn de foc speciile pin, frasin, salcie, anin, care era fasonat, secționat la lungimea de un metru, scos și depozitat în proximitatea zonei forestiere pentru a fi comercializat către populație. Lemnul a fost sustras în două reprize, a rezultat din cercetări.

Dacă la finele săptămânii trecute polițiștii de la Gălănești au ridicat un microbuz de la o adresă din Horodnic de Sus (utilizatorul mașinii, un tânăr de 28 de ani, tot din Horodnic de Sus, a fost cel vizat de perchezițiile aprobate de instanță) acțiunea a continuat miercuri, 20 octombrie, când a fost efectuată o a doua percheziție domiciliară, de această dată la Bilca. De aici, polițiștii au ridicat un microbuz Ford Tranzit despre care există date că ar fi fost folosit la comiterea furtului de lemn pentru foc. În momentul de față, așadar, două autoutilitare sunt indisponibilizate de polițiști, în vederea recuperării prejudiciului. Posesorul mașinii, Ionel Purșaga, din Bilca, a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și reținut pentru 24 de ore, în arestul poliției județene.

Un procuror de la Rădăuți va decide ce măsuri se vor lua mai departe în acest caz față de suspect. Ancheta polițiștilor de la Secția Rurală Gălănești continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru a fi stabilită întreaga activitate infracțională și toți autorii. Cei puși sub acuzare se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă a instanțelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A doua mașină confiscată de polițiști, în cazul unui furt de lemn pentru foc.
 Vizualizări articol: 1224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A doua mașină confiscată de polițiști, în cazul unui furt de lemn pentru foc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei