Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 247 (7859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

6 elevi și 7 angajați din învățământ cu Covid-19. Alte 7 clase în online

Joi, 21 Octombrie 2021 (17:35:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava a anunțat joi, 21 octombrie, că în urma testării au mai fost depistați pozitiv la Covid-19 elevi și profesori, dar în scădere față de zilele trecute. Astfel, s-au raportat 6 cazuri de Covid în rândul elevilor suceveni şi 7 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 în rândul personalului didactic și personalului nedidactic, iar 7 clase care și-au suspendat cursurile față în față și au trecut la învățământ online. Elevii cu Covid-19 sunt de la: Grădinița cu Program Normal Obcini Suceava,Școala Gimnazială Bălcăuți,Școala Gimnazială "Bogdan Vodă" Rădăuți,Colegiul Tehnic "Alexandru Ioan Cuza" Suceava,Liceul Teoretic ”Ion Luca” Vatra Dornei,Colegiul Tehnic "Petru Mușat" Suceava.Cei 7 angajați (6 cadre didactice, un angajat din personalul nedidactic) infectați cu SARS-CoV-2 provin de la: Centrul Școlar de Educație Incluzivă "Sf. Andrei" Gura Humorului (1),Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava (1),Școala Gimnazială "Regina Elisabeta" Rădăuți (1),Școala Gimnazială ”Dr. Simion și Metzia Hîj” Volovăț (1),Școala Gimnazială Siminicea (2), Colegiul Național "Nicu Gane" Fălticeni (1 personal nedidactic).Șapte clase au trecut în online, de la: Grădinița cu Program Normal Obcini Suceava,Școala Gimnazială Bălcăuți,Școala Gimnazială "Bogdan Vodă” Rădăuți,Colegiul Tehnic "Alexandru Ioan Cuza" Suceava,Liceul Teoretic ”Ion Luca” Vatra Dornei,Colegiul Tehnic "Petru Mușat" Suceava,Școala Gimnazială ”Dr. Simion și Metzia Hîj” Volovăț.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 6 elevi și 7 angajați din învățământ cu Covid-19. Alte 7 clase în online.
 Vizualizări articol: 1114 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 elevi și 7 angajați din învățământ cu Covid-19. Alte 7 clase în online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei